logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گزارش اوشیدا از هجمه مرد سیاسی انقلاب بر علیه شورای نگهبان،

وقتی استراتژی تخریب شورای نگهبان از سوی هاشمی رفسنجانی علنی می شود

وقتی استراتژی تخریب شورای نگهبان از سوی هاشمی رفسنجانی علنی می شود
برخی از چهره های مبارز فعال در انقلاب ایران استراتژی هجمه و تخریب شورای نگهبان را کلید زده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا: آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی روز گذشته در مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد ورود حضرت امام خمینی(ره) به کشور و در آغاز دهه فجر در فرودگاه مهرآباد به برخی رد صلاحیت‌شدگان خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: عده‌ای صلاحیت شخصیتی که اشبه جدش امام خمینی است را قبول نمی‌کنند، باید از آنها پرسید پس شماها خودتان صلاحیت خودتان را از کجا آورده‌اید؟ چه کسی به شما صلاحیت داده است، چه کسی به شما اجازه قضاوت داده است، چه کسی به شما اختیارات، اسلحه، تریبون، تریبون نماز جمعه و صدا و سیما داده است؟ اگر امام نبود، اگر آن نهضت نبود، اگر آن اراده مردمی نبود شماها هم نبودید؛ به بیت امام بد کردید و زمانی که باید در این دوران به بیت امام تبریک می‌گفتید تبریک بدی گفتید خداوند از سر تقصیرتان بگذرد و باید عذرخواهی کنید".
به دنبال این اظهارات بود که بسیاری از صاحب نظران در فضای مجازی واکنش نشان داده و این اظهارات را داغ شدن موضوع فتنه گری در ایران خواندند.
در برهه کنونی و با توجه به نزدیک بودن به صحنه انتخابات در کشور باید از بروز هر گونه رفتار غیرعقلانی جلوگیری شود، آرامش جامعه برای خلق کردن حماسه ای بزرگ در انتخابات حفظ شود.
اما این در حالی است که برخی از چهره های مبارز فعال در انقلاب ایران استراتژی هجمه و تخریب شورای نگهبان را کلید زده اند، آیت الله هاشمی رفسنجانی که خود را یار دیرینه انقلاب می داند امروز از هر فرصتی برای زیر سوال بردن ارکان نظام استفاده می کند.
حال کسی نیست از خود آقای هاشمی رفسنجانی بپرسد شما خودتان دوران ریاست مجلس شورای اسلامی ،ریاست جمهوری و دهها عنوان پست کلیدی در این کشور را از کجا بدست آورده اید؟
آقای هاشمی رفسنجانی از آنجائیکه شورای نگهبان را از عوامل شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ و  ۸۸ می‌داند و همچنین احراز نشدن صلاحیتش در انتخابات سال ۹۲ را نیز مسبب اش را شورای نگهبان می داند با سیاست حمایت از سید حسن خمینی پروژه هجمه بر علیه شورای نگهبان را به راه انداخته است.
پروژه ای که سودی برای ملت ایران نخواهد داشت و تنها دودش در چشم مردم خواهد رفت، دود سیاسی کاریهای آقایان به اصطلاح یار انقلاب که اکنون در مقابل انقلاب ایستاده اند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه