اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره بهزیستی میاندورود خبر داد

افتتاح کلینیک مددکاری و حاشیه مهد در سورک

افتتاح کلینیک مددکاری و حاشیه مهد در سورک
رئیس اداره بهزیستی میاندورود از افتتاح کلینیک مددکاری و حاشیه مهد در در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانخبر، سید مرتضی موسوی طی گفت‌وگویی از افتتاح کیلنیک مددکاری و حاشیه مهد سورک خبر داد و اظهار کرد: در دومین روز از دهه‌فجر کلنیک مددکاری و حاشیه مهد سورک، روز گذشته ساعت 10 صبح با حضور مسئولان افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانخبر، ,

وی افزود: جشن بزرگ در مهد کودک‌های میاندورود و دیدار با خانواده شهدا از اهم برنامه‌های سازمان بهزیستی این شهرستان به‌شمار می‌رود که در ایام‌الله دهه فجر برگزار می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی میاندورود خاطرنشان کرد: برنامه‌های دیگری نیز شامل غباررویی و عطرافشانی گلزار شهدا، شرکت در نماز جمعه، افتتاح مسکن مددجو، برپایی نمایشگاه از آثار کودکان در مهدها، برگزاری جشن‌های قرآنی و راه‌اندازی کارناوال شادی از دیگر برنامه‌های اداره بهزیستی میاندورود است.

موسوی 37 سال پیروزی انقلاب را مهم و ضروری عنوان کرد و ادامه داد: همه ما باید در حفظ ارزش‌های این انقلاب که به رهبری امام راحل(ره) و مردم غیور ایران شکل گرفت، کوشا باشیم.

وی رفع مشکلات اشتغال مددجویان را حائز اهمیت دانست و ادامه داد: تلاش برای رفع مشکلات اشتغال و مسکن مددجویان اداره بهزیستی میاندورود یکی از موضوعاتی است که دغدغه اصلی محسوب می‌شود و در صدد رفع مشکلات مربوطه هستیم.

رئیس اداره بهزیستی میاندورود در پایان راز ماندگاری جمهوری اسلامی ایران را دلدادگی و حضور جوانان در عرصه‌های مختلف نظام عنوان کرد و گفت: اگر مردم غیور ایران در زمینه اقتدار نظام تلاش نمی‌کردند، در نتیجه امروز شاهد این همه عزت و افتخار نبودیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه