اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پرسپولیس با لطف کمک‌داور نباخت

پرسپولیس با لطف کمک‌داور نباخت
فجر توانست در اصفهان ذوب آهن را شکست دهد و کار بزرگی را انجام دهد. رهبر این اتفاق کسی نبود جز محمود یاوری سرمربی تیم فجرسپاسی که پیر و باتجربه فوتبال ایران است. با او تماس گرفتیم تا در مورد اتفاقات این بازی با او صحبت کنیم. وی که مشغول بازی و صحبت با نوه‌هایش بود به خبرنگار گل می‌گوید:« بازی با ذوب آهن بازی خوبی بود و ما همه قبل از بازی می‌دانستیم باید در این بازی موفق شویم. برای اینکه سرنوشت ما به این بازی بستگی داشت. البته باید بگویم تیم ذوب آهن خیلی خوب کار کرد و از شرایط میزبانی هم برخوردار بود اما هوشیاری و انسجام در خط میانی و دفاع با توجه به شناختی که از آنها داشتیم باعث شد ترفند آنها را خنثی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناوی درباره شکست ذوب آهن توسط تیم او که خودش اصفهانی است می‌گوید:« من به این مسئله فکر نمی‌کنم من به این فکر می‌کنم که یک بازی لیگ بود که به آینده بچه‌ها و مردم شیراز ربط داشت. باید بگویم همانقدر که برای فجر خوشحالم برای فوتبال اصفهان ناراحتم چون واقعا حیف است که ذوب آهن در این جایگاه قرار داشته باشد.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
یاوری در مورد ماندن فجر در لیگ می‌گوید:« ما همیشه امیدواریم و مصمم هستیم که در لیگ بمانیم. من همیشه روی تخته وایت‌برد می‌نویسم که باید ببریم و بمانیم؛ انسان‌ها زاییده تفکراتشان هستند و ذهن ما می‌گوید که باید پیروز شویم. پتانسیل فجر از لحاظ مالی خوب نیست و شما هرچقدر که پول داری آش می‌خوری اما بازیکنان ما با جان و دل بازی می‌کنند و شق‌القمر کرده‌اند. ما در چند بازی از داوری ضربه خوردیم و داوری خوب عمل نکرد. در بازی با پرسپولیس هم با تمام بضاعت و خرجی که کرده بود اگر کمک‌داور کمکشان نمی‌کرد و شانس نمی‌آورد بازی را باخته بود و ما برنده بودیم.»
,
انتهای خبر
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه