به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- علی اشرف کریمیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: شهرستان قرچک در کنار رودخانه بنا نشده است و به دلیل منطقه خشک و کمبود آب مورد نیاز باید از نقاط دوردست و رودخانههای اطراف تامین شود، با ایجاد راهکارهای می توان مقداری از مشکلات را حل کرد.
وی گفت: بدلیل عمده مشکلات آب در روستای داود آباد کانال انتقال آب به طول 660 متر تحت نظارت واحد آب وخاک مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرچک احداث شد.
,

کریمیان افزود: این پروژه در ایام الله دهه فجر به پایان رسیده و با حضور مسئولان بزودی افتتاح خواهد شد تا روستائیان با آبیاری منظم و خوبی برخوردار گردند.
وی تاکید کرد: با افتتاح این پروژه انتقال آب با سهولت بهتر و سرعت بیشتری به اراضی پائین دست می رسد و بهره برداران بیشتری می توانند از سهمیه تخصیص یافته بهره مند شوند.
,
, ,
,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک تصریح کرد: این آبیاری موجب افزایش و بهبود آبیاری، جلوگیری از به هدر رفتن آب در مسیر انتقال، جلوگیری از بوجود آمدن علف های هرز و انتقال زود هنگام به مزارع از مزایای این طرح است.
وی بیان کرد: همه همکاران ما در تلاش هستند که در سال که پیش رو داریم و همکاری دولت با تخصیص بودجه به این بخش پروژه ها ادامه پیدا کند، تا روستائیان برای کشاورزی با مشکل کم آبی برخورد نکنند.
انتهای پیام/
,
, ,
,
]
ارسال دیدگاه