به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛سید محمد حاجی حتم لو پدر دومین شهید مدافع حرم استان گلستان در خصوص رفتار و نحوه شهادت سید احسان اظهار کرد: شهید حتملو از کودکی پسری مومن بود و همیشه سعی میکرد حق کسی را پایمال نکند و خدا را شاکریم که سید احسان افتخار دوستانش شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,وی با بیان اینکه بزرگترین آرزوی سید احسان شهادت بود،افزود: این شهید مدافع حرم همواره زیارت عاشورا میخواند و نمازش ترک نمیشد و در طول زندگی به افراد بیبضاعت کمک میکرد، بدون آن که ما متوجه بشویم در روزهای پنجشنبه و جمعه بر روی ساختمانهای مردم بدون آن که خودش را معرفی کند کار میکرد.
,سید محمد حاجیحتملو خاطرنشان کرد: سید احسان چند بار به برای مبارزه با داعش و گروههای تکفیری به عراق، سوریه و لبنان اعزام شده بود و در بار آخر که به شهادت رسید 13 روز در سوریه بود.
,حتملو با بیان اینکه سید احسان در مسیر آزاد سازی روستا و کمک به مردم آن روستا به شهادت رسید، گفت: زمانی که میخواستند به مردم روستا غذا برسانند نیروهای تکفیری داعش متوجه شدند، لذا با خمپاره آنها را هدف قرار دادند و ابتدا سید با بیسیم اعلام کرد که «علمدار داریم» یعنی تعدادی از افراد شهید شدند اما بعد صدای بی سیم قطع شد و همرزم عراقیش اعلام کرد که سید شهید شده است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه