logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاد دانشگاه علوم قرآنی:

هر کس می خواهد عظمت الله اکبر را درک کند، دهه فجر انقلاب را مرور نماید/ دستاوردهای انقلاب را برای جوانان بازگو کنیم

هر کس می خواهد عظمت الله اکبر را درک کند، دهه فجر انقلاب را مرور نماید/ دستاوردهای انقلاب را برای جوانان بازگو کنیم
هرکس می خواهد عظمت و اعجاز قرآن و عظمت الله اکبر را درک کند، کافی است دهه فجر انقلاب را مرور نماید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ استاد دانشگاه علوم قرآنی در گفتگو با سفیر تیران و کرون گفت: دهه فجر تبلور و تجلی و تفسیر به وقوع پیوسته آیات مربوط به وعده نصرت الهی ویژه مومنین و مجاهدین همچنین ذلت و شقاوت باطل و معاندین است.
محسن رضوانی با اشاره به روزهای پر افتخار دهه فجر افزود: هرکس می خواهد عظمت و اعجاز قرآن وعظمت الله اکبر را درک کند، کافی است دهه فجر انقلاب را مرور نماید.
وی با تاکید بر نقش امام خمینی در انقلاب اسلامی اظهار کرد: نقش امام در انقلاب اسلامی همانند نقش رسولان الهی در هدایت مردم بود.
مسئول دارالقرآن روستای قهریزجان با اشاره به روحیه ی انقلابی مردم در برهه های زمانی مختلف خاطر نشان کرد: روحیه مردم در مجموع انقلابی است و مردم نظام و رهبرشان را دوست دارند و لکن روحیه انقلابی به مقتضای آسیبهای موجود عملکرد خاص خود رامی طلبد.
رضوانی با بیان اینکه پیشرفت های بعد از انقلاب بسیار است، تصریح کرد: مجموع پیشرفتی که امام و انقلاب به مردم دادند به نسبت زمان طاغوت مثال پیشرفت فرهنگی اجتماعی و علمی زمان پیامبر (ص) به زمان جاهلیت است و آسیبهایی که بعد پیامبر، تمدن بزرگ اسلامی را به انحطاط کشاند در بسیاری از موارد به چشم می خورد.
وی با بیان اینکه دهه فجر از جمله سندهای درخشان در تاریخ ملت ایران است، گفت: اساس انقلاب ما قرانی است و قرآن سعادت را بر اساس انتخاب آگاهانه برمی شمارد.
این استاد دانشگاه افزود: ملت ایران الگوی ملت های آزادیخواه جهان و انقلاب اسلامی ایران نماد مقابله با سردمداران استکبار جهانی است و تمامی دستاوردهای امروز ملت ایران در سایه انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا و آرمان های امام خمینی (ره) و منویات و تدابیر رهبری به دست آمده است که باید قدردان نظام باشیم.
رضوانی با اشاره به ارزش های انقلاب بیان کرد: جوانان عزیز ما بدانند امانت بس سنگین و ارزشمندی، انقلاب و امام و شهدا برعهده ما گذاشته اند و کوچکترین اختلاف افکنی و کوتاهی در زمینه های فرهنگی قرآنی و علمی خدای نکرده باعث طمع دشمنان است پس طبق منویات قران کریم و اهل بیت علیهم السلام از نظام اسلامی، رهبری و ولایت در عمل، نه زبان صرف دفاع کنیم و بدانیم وعده های خداوند قطعی و باطل رفتنی و مولا عزیزمان آمدنی است.
وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی دارای ملتی قدرشناس و وفادار به آرمانهای نظام و رهبری است، خاطر نشان کرد: دهه فجر بهترین فرصت است تا دستاوردهای نظام به درستی میان مردم بویژه نوجوانان و جوانان که در ایام انقلاب نبودند، بیان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه