اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

اگر بشر طعم حکومت علوی را می چشید...

اگر بشر طعم حکومت علوی را می چشید...
اگر تاریخ را ورق بزنیم، خواهیم دید که با رحلت پیامبر اکرم(ص) و پیش آمدن ماجرای سقیفه، روند امامت و حکومت اسلامی به انحراف رفت و از همان تاریخ به کل بشریت ظلم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پیام دلیجان؛ روند انحراف آرام آرام به سمتی رفت که بزرگترین شخصیت جهان خلقت پس از پیامبر اعظم(ص) به انزوا رانده شد و این انزوا 25 سال طول کشید و پس از روی کار آمدن امام علی (ع) به مدت کمتر از 5 سال، باز هم با سه جنگ نفس‌گیر، نگذاشتند مردم طعم شیرین حکومت علوی و عدالت اسلامی را بچشندکه اگر این امر اتفاق می‌افتاد، دیگر بشریت حکومت ائمه هدی را رها نمی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پیام دلیجان؛,  پیام دلیجان؛, روند انحراف آرام آرام به سمتی رفت که بزرگترین شخصیت جهان خلقت پس از پیامبر اعظم(ص) به انزوا رانده شد و این انزوا 25 سال طول کشید و پس از روی کار آمدن امام علی (ع) به مدت کمتر از 5 سال، باز هم با سه جنگ نفس‌گیر، نگذاشتند مردم طعم شیرین حکومت علوی و عدالت اسلامی را بچشندکه اگر این امر اتفاق می‌افتاد، دیگر بشریت حکومت ائمه هدی را رها نمی کردند.,

 

,

این روند با حاکمیت معاویه ادامه پیدا کرد و امام حسن(ع) به کنار رانده شد و سر امام حسین(ع) را به راحتی بریدند و بر سرنیزه کرده و شهرها را چرخاندند و آب از آب تکان نخورد و همه فرصت ها را از این هادیان دین گرفتند و بجز مدت کوتاهی که دوباره در ولایتعهدی امام رضا(ع) پیش آمد، دیگر تشیع فرصت پیدا نکرد.

,

 

,

پس از امویان و عباسیان هر از چندگاهی حکومت‌های شیعی تشکیل شدکه از یک پایه و بنیاد دینی قوی برخوردار نبودند، با تشکیل جمهوری اسلامی، آرزوی دیرینه امام علی(ع) و ائمه هدی (ع) برآورده شد.

,


جمهوری اسلامی براساس مبانی دینی و اصول اسلامی پایه‌ریزی شد و علیرغم بیش از یکصد توطئه دشمنان اسلام، از جمله تحمیل جنگ 8 ساله، روند رشد و توسعه در ایران عزیز با سرعت ادامه دارد.

,
,


جمهوری اسلامی در سطح بین‌الملل نیز خوب درخشیده و هم اکنون به عنوان یک قدرت در برابر آمریکا مطرح است و در تمامی صحنه‌های بین المللی تأثیرگذاری دارد.

,
,


الگوبرداری کشورهای اسلامی و غیراسلامی از روند مبارزه و استقامت و مردم سالاری، هم اکنون برای دنیای استکباری معضلی شده که نمی‌تواند از آن رهایی یابد.

,
,


 جمهوری اسلامی توانسته است هلال شیعی را راه بیندازد که هم‌اکنون گروه مقاومت حزب الله، اسرائیل را به زانو درآورده و بیداری اسلامی نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران است.

,
,


ما مطمئن هستیم که به لطف خداوند و عنایت امام زمان(عج) و درایت و مدیریت مقام معظم رهبری و حضور مردم در صحنه‌ها، براساس پیش بینی امام خمینی(ره) «ما آمریکا را زیر پا می گذاریم» و آینده از آن اسلام خواهد بود. البته نگاه جمهوری اسلامی و رهبری فراتر از این مقوله است و آن هدایت کل بشریت و نجات همه کشورها از زیر یوغ استکبار جهانی است.

,
,


جمهوری اسلامی نه تنها هدیه الهی به تشیع بود، بلکه هدیه‌ای برای همه مسلمانان و همه بشریت می باشد و باید تلاش کنیم براساس تفکر وحدت بخش امام راحل و مقام معظم رهبری از همه مذاهب اسلامی یک امت واحده بسازیم و ریشه همه استکبار و ظلم و ستم را در جهان بخشکانیم.

,
,


تبیین دستاوردها و برکات جمهوری اسلامی برای مردم عزیز ایران بویژه جوانان و مردم سایر کشورها علیرغم همه توطئه‌ها، می‌تواند بسیار مؤثر و راهگشا باشد.

,
,


از بزرگترین عنایات و هدیه الهی به ملّت ایران به خاطر قیام در راه خدا، ‌رهبری حضرت امام خمینی(ره) و پس از رحلت ایشان،‌ مدیریت و راهبری معجزه‌گونه حضرت امام خامنه‌ای مدّظلّه‌العالی می‌باشد که باید همواره قدردان این لطف بزرگ الهی باشیم.

,
,


ابوالفضل فخرالاسلام

,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه