logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم تهران در مجلس:

دشمنان نظام به دنبال التقاطی کردن اهداف انقلاب هستند/ نماینده‌ای را به مجلس بفرستید که دنبال مطالبات رهبری باشد

دشمنان نظام به دنبال التقاطی کردن اهداف انقلاب هستند/ نماینده‌ای را به مجلس بفرستید که دنبال مطالبات رهبری باشد
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه نماینده‌ای را به مجلس بفرستید که دنبال مطالبات رهبری باشد، گفت: امروز فضای سایبری برای نابود کردن جوانان کشور فعال شده است زیرا دشمنان نظام به دنبال التقاطی کردن اهداف انقلاب هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح قزوین، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، نماینده مردم تهران در مجلس در همایش "انقلاب اسلامی زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی" در مسجد امام حسن عسگری(ع) با بیان اینکه انقلاب ما انفجار نور بود، گفت: باید قدردان این انقلاب جهانی باشیم تا خداوند لطف و نعمتش را بیشتر کند با ناسپاسی همه دستاوردهای الهی را از دست خواهیم داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه افزود: در دوران رژیم ستم شاهی، ولایت فقیه و مرجعیت اهمیتی نداشت و علما و مراجع را تبعید می‌کردند و خفقان همه جا حاکم بود، امام خمینی(ره) با هدایت این نهضت بزرگ انقلاب اسلامی را به سرانجام رساند و کاری ماندگار در جهان کردند.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه مردم ایران در دوران پیش از انقلاب و پس از آن امام راحل را دوست داشتند، ابراز کرد: امروز هم به لطف این شکرگزاری، رهبری چیزی از امام کم ندارد و جانشین برحق بنیانگذار جمهوری اسلامی است و اگر ملت قدر امام و رهبری را بداند امام زمان را هم درک خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه هر حاکمیتی غیر از امام عصر(عج) و نائبش طاغوت و اطاعتش کفر است، بیان کرد: امروز دوران حاکمیت فاشیست، لیبرالیست و کمونیست تمام شده و همه به تاریخ پیوسته اند، هم اکنون بیداری اسلامی با الگوگیری از انقلاب اسلامی فقط مخصوص کشورهای اسلامی نیست و پیام انقلاب به همه ملت‌های جهان صادر شده است.

بزودی عهدشکنی‌های آمریکا در موضوع برجام به همگان آشکار می‌شود

آقاتهرانی اذعان کرد: امروز فضای سایبری برای نابود کردن جوانان کشور فعال شده است و با غفلت ما جوانان به فحشا و فساد کشیده می‌شوند زیرا دشمنان نظام به دنبال التقاطی کردن اهداف انقلاب هستند.
وی با بیان اینکه با عملی شدن درخواست‌های رهبر معظم انقلاب شخصیت ایشان احیا می‌شود، تصریح کرد: در غیر این صورت مانند قرآنی است که بالای طاقچه گذاشته ایم و آن را نخوانده و عمل نمی‌کنیم؛ امروز دوران حاکمیت ولایت فقیه است لذا باید آبروی ولایت و نظام را آبروی خود بدانید و مراقب فتنه باشید و با امر به معروف و نهی از منکر دیگران را نیز آگاه کنید.
این نماینده مجلس با اشاره به انتخابات دهمین مجلس شورای اسلامی در 7 اسفندماه سال جاری گفت: کسی را به مجلس بفرستید که از دارایی، شرف و حیثیت مردم دفاع کند و پشتوانه محکم ولی‌فقیه باشد نه اینکه خودش دردسر درست کند اگر بصیرت نداشته باشیم از دشمن ضربه می‌خوریم.
وی اضافه کرد: حواستان خود را جمع کرده و به کسانی که به تقلب در انتخابات، وعده الکی دادن به مردم عادت کرده‌اند رای ندهید، به کسانی رأی دهید که از رهبری دفاع کرده و دنبال مطالبات رهبری بوده و انقلاب برایش مهم باشند و در عمل رهبری را قبول داشته و به گفته‌هایش عمل کنند.
این کارشناس سیاسی ابراز کرد: باید قدر فرصت‌های ایجاد شده برای خدمت به مردم را دانسته و برای خدا کارکنیم و بیش از حقوقی که برای ما تعیین شده با دلسوزی برای خدمت به مردم گام برداریم.
وی با اشاره به عهدشکنی‌های غربی‌ها در مقابل ایران تصریح کرد: با کمی صبر متوجه خواهیم شد پس از برجام چه مشکلاتی غربی‌ها برای ما ایجاد می‌کنند، آمریکا هیچگاه راست نگفته و امروز آنها از اسلام اصیل و برآمده از متن بیانات رهبری می‌ترسند نه از اسلامی داعشی که متعلق به خودشان است.
دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پایان گفت: برخی فکر کردند با تحریم، مردم عقب نشینی می‌کنند اما ملت را نشناخته اند که بفهمند اینها دنبال دکان داری نبودند، البته امروز نق زدنها مخصوص کسانی است که دنبال دکان بوده‌اند.
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه