اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اعتراض دانشجویان دانشگاه پیام نور به روند واریز شهریه/ مسئولان رسیدگی کنند+عکس

اعتراض دانشجویان دانشگاه پیام نور به روند واریز شهریه/ مسئولان رسیدگی کنند+عکس
بعد از اعلام تغییر در شیوه پرداخت شهریه در دانشگاه پیام نور موج اعتراضات دانشجویان نسبت به این فرایند ایجاد شد و آنها تقاضای رسیدگی و تغییر این قوانین را دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، چندی است که صدای اعتراضات دانشجویان دانشگاه پیام نور از نحوه بازپرداخت شهریه و تغییر فرایند آن طی قوانین جدید بلند است و اعتراضات و تجمعاتی نیز با حضور دانشجویان رشته های مختلف در دانشگاه صورت می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ماجرا از آنجا آغاز می شود که دانشگاه پیام نور طی یک تصمیمی ناگهانی با قرار دادن بازده زمانی خاصی دانشجویان را موظف کرد تا تاریخ ۲۵ بهمن ماه نسبت به واریز شهریه های خود اقدام کنند تا انتخاب واحد آنها در ترم جدید اجرایی شود و ثبت‌نام ترم جدید دانشجویان تا زمان تسویه کامل شهریه متغیر، قطعی نمی‌شود.
این در حالی است که در ترم های پیش دانشجویان این امکان را داشتند تا قبل از آزمون های دانشگاه شهریه را پرداخت کنند.
تعدادی از دانشجویان پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا» را امین خود دانسته و با مراجعه حضوری و یا پر کردن برگه های شکایت و امضای آن نسبت به این تصمیم دانشگاه اعتراض کردند.
photo_2005-08-03_04-18-45
در ادامه با تعدادی از دانشجویان به گفتگو نشستیم تا علت اعتراض خود را توضیح دهند.
دانشجوی رشته شیمی کاربردی گفت: من مهمان دانشگاه پیام نور قزوین هستم و به دلیل سنگین بودن میزان شهریه تنها توانسته ام شهریه ترم گذشته را تصفیه کنم.
وی ادامه داد: زمانی که دانشجویان دانشگاه پیام نور برای ثبت نام در ترم جدید با بخشنامه ای مواجه شدند که حسابی آنها را غافلگیر کرد.
این دانشجو تاکید کرد: برای من این امکان وجود ندارد تا ۲۵ بهمن شهریه ترم جدید را بپردازم از این رو تقاضای رسیدگی به این موضوع و اعتراضات را توسط مسئولان دارم.
photo_2005-08-03_04-18-36
دانشجوی رشته روانشناسی با تایید صحبت این دانشجو تاکید کرد: ما دانشجویان رشته روانشناسی امیدواریم مسئولان فکری برای این موضوع که به دغدغه ای برای دانشجویان و خانواده های آنها تبدیل شده بکنند.
وی افزود: اکثر دانشجویان به دلیل مشکلات مالی نمی توانند شهریه را در زمان گفته شده بپردازند لذا تقاضای ما از مسئولان این است که بازپرداخت شهریه را به روال سابق خود درآورده و با این کار کمکی به داشجویان نمایند.
تعدادی از دانشجویان رشته کشاورزی نیز با امضای برگه اعتراض خود را اعلام کردند.
photo_2005-08-03_04-18-33
آنها در این اعتراض نامه چنین عنوان ردند: ما دانشجویان رشته کشاورزی با نهایت احترام از شما تقاضا داریم پرداخت شهریه به روال سابق خود برگردد چرا که به دلیل مشکلات مالی قادر به پرداخت آن در زمان مذکور نیستیم.
این دانشجویان همچنین نسبت به الکترونیکی شدن دروس نیز اعتراض داشته و گفتند: الکترونیکی شدن دروس برای ما دانشجویان مشکلات زیادی را به وجود آورده چرا که همه دانشجویان نمی توانند به اینترنت کامل دسترسی پیدا کنند.
photo_2016-01-25_13-23-42-252x300
یکی از دانشجوی رشته علوم سیاسی علاوه بر اعتراض به روند جدید شهریه‌ها به مشکل الکترونیکی شدن رشته خود معترض بود و گفت: از ترم گذشته این طرح اجرا شده که با مشکلات متعددی از جمله هزینه اینترنت و برخوردار نبودن از بار علمی مناسب روبرو هستیم.

,
,
,
, photo_2005-08-03_04-18-45, photo_2005-08-03_04-18-45,
,
,
,
,
, photo_2005-08-03_04-18-36, photo_2005-08-03_04-18-36,
,
,
,
, photo_2005-08-03_04-18-33, photo_2005-08-03_04-18-33,
,
,
, photo_2016-01-25_13-23-42-252x300, photo_2016-01-25_13-23-42-252x300,
,

یکی از دانشجویان رشته شیمی محض نیز با بیان اینکه اعتراضات زیادی بعد از اعلام این تصمیم در دانشگاه صورت گرفت گفت: چندی پیش دانشجویان در حیاط دانشگاه تجمع کرده و با نصب بنر و طوماری که به امضای بیش از ۷۰۰ دانشجو رسید خواستار اصلاح روش پرداخت شهره شدند اما از سوی مسئولان پیگیری و واکنشی صورت نگرفت.
eteraz-ghazvin-01
وی افزود: مسئولان تنها به گفت این مطلب که این بخشنامه ای از سوی دانشگاه پیام نور مرکز است اکتفا کرده و تاکید کردند باید دانشجویان نسبت به این موضوع و پرداخت شهریه در موعد مقرر اقدام کنند.
این دانشجوی دانشگاه پیام نور قزوین ادامه داد: راه حلی که دانشگاه برای دانشجویان در نظر گرفته پرداخت وام است که مبلغ آن بسیار کم آن هم با بازپرداخت چهار ماهه می باشد و کفاف پرداخت هزینه های دانشگاه را نمی دهد.
photo_2016-01-25_13-20-25
یکی دیگر از دانشجویان نیز علت چنین تصمیمی را از سوی دانشگاه چنین عنوان کرد: من شنیده ام که به دلیل کمبود بودجه در این دانشگاه، مسئولان قادر به پرداخت حقوق پرسنل خود نیستند از این رو دانشجویان را تحت فشار قرار داده تا با پرداخت شهریه بتوانند هزینه های خود را پرداخت کنند.
وی روال پرداخت شهریه در ترم های گذشته را چنین عنوان کرد: در ترم های گذشته دانشجو هر زمان که قادر به پرداخت شهریه بود می توانست نسبت به این امر اقدام کند که اکثر دانشجویان نیز در پایان هر ترم و قبل از شروع انتخاب واحد ترم جدید آن را پرداخت می کردند.
eteraz-ghazvin-02
وی افزود: حتی این امکان نیز برای دانشجویان میسر بود که شهریه خود را به صورت اقساط بپردازند اما در حال حاضر به دلیل تغییر فرایند واریز شهریه این امکان وجود ندارد.
****
پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا» پیگیر این موضوع خواهد بود و در گزارشات آتی با مسئولان این دانشگاه به گفتگو خواهد نشست.
انتهای پیام/م

,
, eteraz-ghazvin-01, eteraz-ghazvin-01,
,
,
, photo_2016-01-25_13-20-25, photo_2016-01-25_13-20-25,
,
,
, eteraz-ghazvin-02, eteraz-ghazvin-02,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه