logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئولین محلی بانه با عطا نهایی شاعر و نوسینده مطرح بانه ای دیدار کردند

مسئولین محلی بانه با عطا نهایی شاعر و نوسینده مطرح بانه ای دیدار کردند
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بانه بهمراه جمعی از مسئولین محلی این شهرستان با عطا نهایی شاعر و تویسنده مطرح کرد در بانه دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرباباخبر، ظهر روز گذشته علیرضا خوشبخت رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بانه به همراه شهردار، رئیس دانشگاه پیام نور، بخشدار مرکزی و رئیس دانشگاه پیام نور بانه به منزل عطا نهایی شاعر و تویسنده مطرح کرد در بانه رفته و از نزدیک با ایشان دیدار کردند.

علیرضا خوشبخت در این دیدار با اشاره به مشکلات فرهنگی در جامعه اظهار داشت: امروز مشکل فرهنگی اساسی ترین مشکل جامعه کنونی ما را تشکیل می دهد بطوریکه این موضوع، دغدغه اصلی بسیاری از مسئولین و حتی مقام معظم رهبری نیز می باشد.

 وی با اشاره به نقش نویسندگان و هنرمندان در رفع مشکلات فرهنگی افزود: ریشه بسیاری از این مشکلات با قلم نویسندگان و اهل علم می تواند برطرف شود .

خوشبخت، از زحمات و تلاش های چندین ساله عطا نهایی در عرصه نویسندگی تقدیر کرد و گفت: شعرا و نویسندگانی  همچون عطا نهایی سرمایه های گرانبهایی برای زبان و ادبیات ما محسوب می شوند، اینها  با هنر خود گذشته ما را زنده نگه می دارند.

عطا نهایی، نویسندهٔ و شاعر کرد زبان است که در سال 1339 در شهر بانه متولد شد که سه داستان کوتاه و سه رمان به زبان کردی نوشته است.

جدای از این،  وی ترجمه آثاری از داستان نویسان ایرانی و دیگر ملل را به زبان کردی در کارنامه خود دارد وی که رئیس مجمع علمی زبان کردی در ایران است در سال ۱۳۸۴ از سوی مرکز نشر آراس در کردستان عراق به عنوان نویسنده برتر برگزیده شد و جایزهٔ ادبی آراس به وی اهدا شد.


همچنین در دوازدهمین فستیوال ادبی گلاویژ که در سال ۱۳۸۷ در سلیمانیه برگزار شد جایژه خلاقیت هه‌ردی به وی اعطا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه