انقلاب در آیینه خاطرات بازاریها
از پاسداریهای شبانه در شبهای انقلاب تا تعمیر ماشینآلات جنگی/ عباس دست طلا: هنوز هم سرباز رهبرم
عباس دست طلا از بازاریان انقلابی با اشاره به فعالیتهای بازاریان تهران در دوران پیروزی انقلاب، گفت: بخاطر تعداد محدودی مخالف نظام و عدهای وطن فروش نمی توان قید مملکت، نظام و شهدا را زد من هنوز هم در این سن و سال سرباز رهبر هستم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس باقری معروف به "عباس دست طلا" با وجود بیماری و طی مراحل درمان خود در بیمارستان در گفتگو با خبرنگار «رازق» با بیان خاطراتی از دوران شکوهمند انقلاب اسلامی و نقش بازاریان در این دوران، اظهار کرد: در صنف تعمیرکاران در زمان قبل از انقلاب و در دوران مبارزات انقلاب اسلامی برابر طاغوت فعالیت می کردیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: محمد رضا پهلوی در زمانی که خروش مردم به رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی در جبهه استکبار ستیزی در حال شکل گیری بود در روزهای نزدیک به ۲۲بهمن حکومت نظامی اعلام کرد و امام خمینی در آن شبها و روزها اعلام کرد که حکومت نظامی رژیم طاغوت قانونی نیست و ملت ایران حکومت نظامی را شکستند.
, .,این بازاری انقلابی با اشاره به فعالیتهای انقلابی خود در آن دوران خود را قطره ای از دریای بیکرانه ملت ایران به رهبری امام راحل در شکل گیری انقلاب اسلامی برشمرد و اضافه کرد: ملت ایران به فرمان امام به خیابان ها ریختند و حکومت نظامی شکسته شد.
,باقری در بخشی از خاطرات خود به پاسداریهای شبانه در زمان حکومت نظامی اشاره کرد و گفت: شبها پاسداری می دادیم تا انقلاب اسلامی ظهور کرد و رژیم طاغوت از بین رفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم در جریان نفت رسانی به مردم فعال بودیم.
,وی افزود: در زمان جنگ وقتی که فرودگاه تهران را دشمن بمباران کرد، اسم نویسیها برای حضور در جبهه آغاز شد و ما هم ثبت نام کردیم و به جبهه رفتیم.
, .,باقری از نگارش کتابی با عنوان «عباس دست طلا» خبر داد و بیان کرد: این کتاب را در بیان خاطرات دوران دفاع مقدس نوشته اند.
,وی گفت: طی تقسیماتی که انجام دادند به جبهه کرمانشاه رفتیم و در اهواز هم در بحث فنی و تعمیرات خدمات رسانی میکردیم.
, .,این بازاری انقلابی با بیان اینکه ۵۶نفر در حوزه فعالیت فنی در جبهه جنگ تحمیلی توسط ما اضافه شدند، تصریح کرد: سه راه خرمشهر یک تعمیرگاه بود که در آن مشغول کار و فعالیت بودیم زیرا انهدام ماشین آلات جنگی در دفاع مقدس در جبهه ها زیاد بود و شب ها چراغ خاموش می رفتند و تصادف زیاد اتفاق می افتاد.
, .,عباس دست طلا با تاکید براینکه کار را در جبهه ها زمین نمی گذاشتیم، ابراز کرد: انقلاب اسلامی ایران از ارزش های بسیار بالایی برخوردار بود زیرا اگر ارزشی نداشت بر پای خود نمی ایستاد و اقتدار امروز را نداشت.
, .,این بازاری انقلابی با اشاره به اینکه ملت ایران همیشه در صحنه هستند، گفت: اگر امروز اعلام کنند که فردا راهپیمایی است ، موج گسترده ای از مردم به خیابان ها آمده و همانند گذشته ندای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل را سر می دهند.
,وی ادامه داد: ملت ایران گوش به فرمان ولی امر مسلمین امام خامنه ای عزیز نایب امام زمان (عج) دارند و مطیع رهبر بوده و انقلاب اسلامی خود را دوست دارند.
, .,باقری در خاتمه خاطر نشان کرد: بخاطر تعداد محدودی مخالف نظام جمهوری اسلامی و عده ای وطن فروش که نمی توان قید مملکت و نظام و شهدا را زد من هنوز هم در این سن و سال سرباز رهبر هستم.
,انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه