اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ترمزی برای افراطی‌گری آمریکا و اذنابش

ترمزی برای افراطی‌گری آمریکا و اذنابش
از کسی پرسیدند روباه تخم گذار است یا بچه زا؟ گفت نمی‌دانم ولی از این روباه دم بریده، هرچه بگویی بر آید!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش نارخبر به نقل از وبلاگ"صراط صادق"،

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر, صراط صادق,
می گویند از کسی پرسیدند روباه تخم گذار است یا بچه زا؟ گفت نمی‌دانم ولی از این روباه دم بریده، هرچه بگویی بر آید!
,
 
,
 
,
چندسالی است ایران اسلامی به صراحت اعلام می کند سرچشمه ی شوم ترور امریکا  و اذناب او چون رژیم جعلی اسرائیل و حاکمان عربستان است اما ساده لوحان باور نمی کردند و می گفتند همین کشورها از مبارزه با القاعده و داعش و ضدیت با ترور سخن می گویند! 
,
 
,
 چون جنگ داعشیان با سوری ها که آغاز شد همین کشورها از سویی داعشیان را محکوم می کردند و از سویی محموله های مهمات از آسمان بر آنها نازل می کردند!   
,
 
,
اکنون که ارتش سوریه با کمک ایران و روسیه داعشیان را زمین گیر و محاصره کرده است امریکا ،عربستان ، ترکیه و امارات و...نگران تر از قبل شده اند و به اعزام نیرو برای جنگ با ارتش سوریه به بهانه ی مبارزه با تروریسم می اندیشند!  
,
 
,
حال این پرسش مطرح است که آیا عربستانی که در یمن زمین گیر شده است و حتی قدرتی برای بیرون آمدن از آن جنگ سرشار از خسارت را ندارد به سوریه نیروی زمینی  اعرام خواهد کرد؟  
,
 
,
به نظر می رسد با توجه به تصمیم های خامی که سیاستمداران بی تجربه عربستان می گیرند اعزام نیروی زمینی آنها به سوریه دور از ذهن نیست.   از عربستانی که فاجعه ی منا را آفرید و ننگ تعرض به آن دو نوجوان را در فرودگاه رقم زد و  از عربستانی که به بحرین لشکر کشید و در مقابل مردم ایستاد از عربستانی که سر شیخ نمر را به خاطر عدالت خواهی برید از عربستانی که ده ماه است مردم مظلوم یمن را به خاک و خون می کشد حماقت اعزام نیروی زمینی به سوریه نیز ممکن است. 
,
 
,
در این صورت آیا ایران اسلامی که خط مقدم مقاومت را در سوریه می داند آیا می تواند به تماشای جنایت آفرینی آمریکا و اذنابش در منطقه بنشیند؟ آیا می توان اجازه داد بارگاه و حرم حضرت زینب(س) به دست داعشیان بیفتد و ...؟ 
,
 
,
به نظر می رسد اعلام بسیج عمومی و سازماندهی نیرویی میلیونی و چند میلیونی از کشورهای دوست و در خط مقدم نبرد ، برای مقابله با یزیدیان عصر ، ترمز جالبی برای افراطی گری های امریکا و اذنابش در منطقه و سوریه خواهد بود.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه