logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کلاس‌های آموزشی، فرصتی برای به‌روز شدن اهالی رسانه مازندران

کلاس‌های آموزشی، فرصتی برای به‌روز شدن اهالی رسانه مازندران
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه نخستین دوره آموزش مقدماتی خبرنگاری در ابتدای سال ۹۵ برای رسانه‌های مرکز استان دوباره برگزار می‌شود، گفت: خبرنگاران علاقمند می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرساری، باتوجه به گستره وسیع پیشرفت در حوزه خبر و اطلاع رسانی، نقش اهالی رسانه در تاثیرگذاری بر روی افکار و رفتار اقشار مختلف مردم هر روز بیش از گذشته نمود می‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرساری, عصرساری,

در حال حاضر با روی کار آمدن رسانه‌های مجازی و توجه نسل جوان به این حوزه، اقبال عمومی به نشریات و مطبوعات هر روز کمتر می‌شود، از سویی استفاده از مطالب رسانه‌های مجازی در مطبوعات و بی‌توجهی به تولید محتوا نیز سبب رغبت بیشتر به فضای مجازی را فراهم کرده است.

از سویی وجود ۱۸ خبرگزاری، ۷۵ سایت خبری دارای پروانه فعالیت، ۷ روزنامه، یک سه روزنامه،۳۲نمایندگی هفته‌نامه محلی و کشوری، ۱۷ نمایندگی دو هفته‌نامه و دو سرپرستی ماهنامه محلی در مازندران و حضور بیش از ۶۰۰خبرنگار همکار سبب شده که توجه به ارتقای اهالی رسانه در به روز بودن بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به همین دلیل معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران، خانه مطبوعات، بسیج رسانه استان در حال برگزاری کلاس‌های آموزشی اصول روابط عمومی، خبرنویسی، اصول گزارش نویسی، تکنیک‌های مصاحبه و شیوه نگارش فارسی در مطبوعات است.

هم اکنون کلاس آموزشی اصول روابط عمومی با همکاری استاد هوشنگ عباس زاده، خبرنویسی با همکاری استاد رضا اسماعیلی، گزارش‌نویسی با همکاری استاد تاج محمد کاظمی، تکنیک‌های مصاحبه امیرکیهانی برگزار شده است و آخرین کلاس آموزشی با عنوان شیوه نگارش فارسی در مطبوعات نیز با همکاری استاد پاکدهی در روز پنجشنبه و جمعه هفته جاری برگزار می‌شود.

برگزاری کلاس آموزشی با هدف افزایش توانمندی رسانه ها در تولید محتوا

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران درباره برگزاری کلاس‌های آموزشی مقدماتی در استان گفت: پس از آسیب شناسی رسانه‌ها در بخش مطبوعات و فاضای مجازی کمبود مطالب مانند: گفت‌وگوهای جذاب و مفید برای خوانندگان، میزگردهای مناسب، یادداشت و مقاله در مطبوعات و فضای مجازی واقعا احساس شد.

احد جاودانی با اشاره به بی‌توجهی رسانه‌ها به طرح مباحث مربوط به توسعه استان، افزود: کلاس‌های آموزشی را برای افزایش اقدامات جامع تر و رغبت رسانه‌ها به این مسایل برگزار کردیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر تعداد افراد خبرنگار بیشتر از حد معمول است و با مطالب چاپ شده در رسانه‌ها هم خوانی ندارد.

جاودانی با بیان اینکه هدف از برگزاری کلاس‌های آموزشی، افزایش توانمندی روزنامه‌نگاران، خبرنگاران و جدایی آن‌ها از بازاریاب‌ها است، افزود: افزایش توانمندی و آمادگی رسانه‌ها در نشست های مطبوعاتی و برخورد با مسئولان نیز از اهداف کلاس‌ها است.

صدور گواهی نامه و کارت خبرنگاری برای شرکت کنندگان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان کرد: در پایان کلاس‌های آموزشی نیز برای خبرنگاران آزمون برگزار می‌شود و گواهی‌نامه و کارت خبرنگاری صادر می‌کنیم.

این مسئول فرهنگی با اشاره به اینکه برگزاری کلاس‌های آموزشی، امکان بهره‌گیری از خبرنگاران توانمند را به رسانه‌های استان می‌دهد، افزود: این دوره که نخستین دوره مقدماتی است، در منطقه غرب استان نیز برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: برگزاری مسابقات و جشنواره‌های مختلف مطبوعات ورسانه‌های مجازی با عنوان تیتر، یادداشت، مقاله و. نیز در برنامه داریم.

تکرار برگزاری کلاس های مقدماتی در مرکز استان

جاودانی با بیان اینکه نخستین دوره مقدماتی در ابتدای سال ۹۵ برای رسانه‌های مرکز استان دوباره برگزار می‌شود، گفت: خبرنگاران علاقمند می‌توانند در این کلاس‌ها شرکت کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه رسانه نیاز به تمرین، تکرار و یادگیری مباحث جدید دارد، خاطرنشان کرد: در آینده کلاس‌های آموزشی دوره های میانی و عالی نیز خواهیم داشت.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, برگزاری کلاس آموزشی با هدف افزایش توانمندی رسانه ها در تولید محتوا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, صدور گواهی نامه و کارت خبرنگاری برای شرکت کنندگان,
,
,
,
,
,
,
,
, تکرار برگزاری کلاس های مقدماتی در مرکز استان,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه