logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده سپاه ناحیه‌ی کلیبر:

مر قانون و تمکین در برابر نظر شورای نگهبان لوازم برگزاری انتخابات پرشور هستند

مر قانون و تمکین در برابر نظر شورای نگهبان لوازم برگزاری انتخابات پرشور هستند
سرهنگ حسین حاتمی در روستای قلعه‌کندی عمل به مر قانون و تمکین در برابر نظر شورای نگهبان را از لوازم برگزاری انتخابات پرشور دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلیبرخبر؛ فرمانده سپاه ناحیه‌ی کلیبر در جمع پر شور بسیجیان روستای قلعه‌کندی گفت: انقلاب اسلامی جبهه‌یی وسیع در مقابل زیاده‌خواهی دشمنان از جمله امریکا و هم‌پیمانانش گشوده و طیف عظیم و نامتجانسی از دشمنی‌ها را همراه با شیطنت‌هایشان را ناکارآمد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبرخبر,

وی با اشاره به این که همه‌ی این پیروزی‌ها در سایه‌ی رحمت و توجه حضرت باریتعالی، رهبری حکیمانه‌ی حضرت امام خمینی و هوشمندی و بصیرت مقام معظم رهبری و حضور و استقامت ملت ایران از بدو انقلاب تا به امروز اتفاق افتاده است، خاطر نشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری همه‌ی همت دشمننان برای بر هم زدن این ماندنگاری و پویایی انقلاب اسلامی ایران است. اقداماتی که از تحریم  و ترور تا تحمیل جنگ ۸ ساله تا فتنه‌های رنگین و سنگین داخلی و تلاش برای نفوذ در ارکان تصمیم‌گیری و حاکمیتی را شامل می‌شود.

,

حاتمی با بیان این که باید راز ماندگاری و عناصر تأثیرگذار در دوام انقلاب اسلامی را شناخته و به آن عمل کنیم، گفت: از نگاه مقام معظم رهبری شرکت همه‌جانبه و گسترده‌ی مردم در انتخابات و درست انتخاب کردن، یکی از عناصر مؤثر در ماندگار کردن انقلاب است.

,

وی با بیان این که هر کس به نیت خیر به عنوان کاندیدا حاضر شد، به همان اندازه به وظیفه‌ی خود عمل کرده است و اگر صلاحیتش تأیید نشد و یا رأی نیاورد، بداند که این به معنی نداشتن سایر صلاحیت‌ها و شایستگی‌های آن فرد نیست. و در سنگر دیگر برای مردم مهیای خدمت باشد. در هر صورت هم مر قانون و نظر شورای نگهبان و ساختارهای انتخاباتی را باید نافذ بداند.

,

سرهنگ حسین حاتمی با تشکر از حضور پر شور مردم در برنامه‌های بسیج و از جمله راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال گفت: بعضی دل‌خوری‌ها و نارسایی‌ها، مردم ما را از حضور در صحنه و همراهی با انقلاب و پیوند رهبری مأیوس نمی‌کند. و به حول قوه‌ی الهی هر چه از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، عظمت آن و پیوند مردم با آن بیشتر می‌شود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه