اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه زابل :

انقلاب اسلامی ایران با گذشت 37 سال همچنان محکم و با صلابت به مسیر خودش ادامه می دهد

انقلاب اسلامی ایران با گذشت 37 سال همچنان محکم و با صلابت به مسیر خودش ادامه می دهد
فرمانده سپاه زابل گفت: باید با همه توان و وجود برای حفظ نظام و انقلاب تلاش و کوشش کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا: علی ثمره حسینی فرمانده سپاه بسیج شهرستان زابل در مراسم تجلیل از دست اندرکاران بازسازی واقعه غدیر خم در زابل با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به سخنی از حضرت امام خمینی (ره) که فرموده بودند؛ من به همه شما عرض می  کنم که اگر خدای ناخواسته اسلام در ایران سیلی بخورد در همه دنیا سیلی خواهد خورد و بدانید که به این زودی دیگر نمی تواند سرش را بلند کند.

ثمره حسینی ادامه داد: حضرت امام خمینی فرمودند؛ این الان یک تکلیف بزرگی است که از همه تکلیف ها بالاتر است، حفظ نظام اسلامی از واجب، واجبات است اگر اسلام را می خواهید، باید این جمهوری را حفظ کنید.

فرمانده سپاه زابل بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران با حضور آگاهانه مردم و رهبری پیامبرگونه حضرت امام (ره) و سایر تعالیم اسلامی به پیروزی رسید، انقلابی که هم مورد عنایت خداوند متعال، ائمه اطهار(ع) و آقا امام زمان(عج) است که با گذشت 37 سال هنوز پابرجاست و محکم و با صلابت به مسیر خودش ادامه می دهد.

وی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان می فرمایند؛ ماندگاری37 سال انقلاب تحلیل دارد، رمز اصلی و ماندگاری این انقلاب توکل به خداوند متعال، ایستادگی، مقاومت و طاقت آوردن مردم در همه شرایط سخت و عرصه های انقلاب است.

فرمانده سپاه زابل افزود: به فرموده حضرت امام (ره) اهمیت حفظ نظام و انقلاب از حفظ جان یک نفر حتی آقا امام عصر(عج) هم اهمیت بیشتری دارد، چرا که همه ائمه ما در واقع جان خود را در راه اسلام فدا کردند.

وی تاکید نمود: برای همه روشن و واضح است که باید با همه توان و وجود برای حفظ نظام و انقلاب تلاش و کوشش کنیم.

فرمانده سپاه زابل در پایان ضمن قدردانی از فعالیت های گلوی مسئول سابق بسیج هنرمندان زابل، علی اسحاقی را به عنوان مسئول جدید بسیج هنرمندان این شهرستان معرفی و همچنین از تلاشهای دست اندرکاران بازسازی واقعه غدیر خم در زابل نیز قدردانی نمود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه