logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول ستاد انتخاباتی جامعتین استان اصفهان:

جامعه مدرسین قم، بهترین مشاور برای مردم در انتخاب نماینده اصلح

جامعه مدرسین قم، بهترین مشاور برای مردم در انتخاب نماینده اصلح
حجت الاسلام صالحیان گفت: بهترین مشاور برای مردم در انتخاب نماینده موردنظرشان، اعضای جامعه مدرسین قم می باشد؛ چراکه این افراد خودشان مجتهد هستند و از سال ۱۳۴۲ در رکاب حضرت امام خمینی (ره) بوده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا صالحیان، مسئول ستاد انتخاباتی جامعتین و رئیس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان اصفهان در گفتگو با خبرماه در خصوص توجه مردم در انتخاب نماینده مورد نظرشان گفت: یک صفت بسیار خوب ایرانی ها این است که برای انجام اکثر امور خود، به مشورت کردن با دیگران می پردازند، در امر مهم انتخابات نیز باید با یکدیگر و افراد آگاه مشورت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرماه,

بهترین مشاور نیز برای مردم، اعضای جامعه مدرسین قم می باشند؛ چراکه این افراد خودشان مجتهد هستند و از سال ۱۳۴۲ در رکاب حضرت امام خمینی (ره) بوده اند، زندان رفته اند، شکنجه و تبعید شده اند؛ اینها بهترین مشاور می توانند باشند. بنا بر این وقتی آنها لیستی را معرفی می کنند، مردم می توانند به آنها اعتماد کنند و در حقیقت با مشاوره با جامعه مدرسین، فرد اصلح را انتخاب کرده و رای بددهند.

,

خبرماه: به نظر شما مجلسین این دوره چه تفاوتی با دوره های قبل دارد؟

, خبرماه, خبرما, ه, : به نظر شما مجلسین این دوره چه تفاوتی با دوره های قبل دارد؟,

انتخابات مجلسین امسال با دوره های پیشین هیچ تفاوتی ندارد، همیشه برای حفظ نظام بوده و حضور مردم آگاهانه و باشکوه بوده است، همیشه گفته ایم «الله» خدای ماست، «ثم استقاموا» و بر این راه استقامت ورزیدیم.

,

مردم هم باید به وظیفه خودشان عمل کنند؛ همانطور که شهدا به وظیفه خودشان عمل کردند. آنهایی که رفتند کار حسینی کردند و آنهایی که ماندند، باید کاری زینبی بکنند فقط در هر دوره ای مقام معظم رهبری نکاتی همچون: مساله نفوذ، اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی و… را مطرح کرده و می کنند؛ این ها ملاک ها و شاخص هایی است که باید به وسیله آن نامزدهای انتخاباتی را مورد ارزیابی قراد داده و فرد اصلح را انتخاب کنیم و بدین ترتیب مجلسی را انتخاب کنیم که جلوی نفوذ فرهنگی سیاسی را بگیرد، مجلسی را تعیین و تایید کنیم که اقتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار دهد.

,

به صورت کلی می توان گفت در هر دوره تفاوت هایی که دارد این است که مقام معظم رهبری نکات جدید و مورد نیاز جامعه را مطرح می کنند و ما باید همان فرمایشات را در انتخابات نمایندگان باید مورد توجه قرار دهیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه