اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دست و پا زدن های اپوزوسیون خارج نشین:

تعیین تکلیف آمریکا و انگلیس برای مردم فهیم کرمان!!!

تعیین تکلیف آمریکا و انگلیس برای مردم فهیم کرمان!!!
رادیو فردا(ارگان رسانه ای سازمان سیای آمریکا) در اقدامی مداخله جویانه برای مردم کرمان تعیین تکلیف کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دقیانوس ما  پس از شبکه معاند بی بی سی انگلیس،رادیو فردا(ارگان رسانه ای سازمان سیای آمریکا) نیز از مردم استان کرمان خواست تا به آیت الله سیداحمد خاتمی رای ندهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دقیانوس ما,

گفتنی است اقدامات و روشنگری های آیت الله خاتمی ، و چهار نفر دیگر از اعضای شورای نگهبان به قدری رسانه های بیگانه و دشمنان داخلی و خارجی ولایت را عصبانی کرده که تمام توان رسانه ای خود را در جهت تخریب این چهره های ولایی و بصیر به کار بسته اند.

,

سید احمد خاتمی در آخرین اظهار نظر خود در این خصوص روز گذشته در جمع مردم شهرستان جیرفت با پرده برداری از ماجراهای افراد خارج نشین بیان کرد:در لندن کمپینی تشکیل داده اند و نوشته اند  به ۵ نفر رای ندهید ، جنتی، یزدی ، مصباح،خاتمی و علم الهدی و  می گویند اینها تند هستند ، تند یعنی بی منطق ولی ما پر شور و با  هیجان حرف می زنیم اما از مرز منطق بیرون نمی رویم و همه چیز  با حدیث و قرآن و استدلال به همراه  است و اگر تند این است  که  این افراد از مواضعشان کوتاه نمی آیند درست گفته اند و اگر مقصودشان این است سید احمد خاتمی ضد فتنه بود و هست و بعد از این هم خواهد بود به صراحت می گویم که فرهنگ من بسیجی است  فرهنگ بسیجی  را فرهنگ حیات این ملت می دانم و در این خط می مانم.

,

وی گفت:یک تصویری  شبکه رسانه ای ضد انقلاب از بنده دارند و کسانیکه به همراه شان هستند و تصویری هم خودم دارم، تصویر آنها معرفی من به بعنوان اپوزیسیون  هستم و برخی از  سایت ها و کانال های تلگرام هم این دروغ ها را منتشر می کنند و ولایتمدار اپوزیسیون  نظام نمی شود.

,

وی افزود:اکبر گنجی فراری اسم یک لیستی را برده است که آقای جنتی ،مصباح،لاریجانی ،شاهرودی و … و گفته اینها آخوندهای درباری هستند  اگر مقصودتان حامی بودن نظام است افتخار می کنیم شما که جیره خوار آمریکا هستید باید سرتان را پایین بگیرید آخوند دربار  امام زمان  هستیم و جای افتخار دارد.

,

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان خاطرنشان کرد:کسانیکه در شبکه های مجازی و کانال تلگرام لجن پراکنی می کنند پایشان را جای  پای انگلیس و آمریکا هایی می گذارند اینها کام این جشن را تلخ می کنند اینها در خط آمریکا و انگلیس قدم می زنند.

,

وی در پایان بیان کرد:به صراحت می گویم بنده به پست و مقام چسبیده نیستم “گفت: اگر  برای مجلس خبرگان انتخاب هم نشوم تریبون نماز جمعه را داریم و با تمام وجود علیه آمریکا و انگلیس مقابله می کنم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه