اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری:

خنجرهای زهرآگین پشت لبخند دشمنان است/ انتخابات پیش رو عرصه‌ای دیگر برای خنثی کردن توطئه‌ها دشمن

خنجرهای زهرآگین پشت لبخند دشمنان است/ انتخابات پیش رو عرصه‌ای دیگر برای خنثی کردن توطئه‌ها دشمن
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: پشت لبخند دشمنان، خنجرهای زهرآگینی است که می‌خواهند به جان و قلب این انقلاب وارد کنند و قطعاً ملت ایران با حضور گسترده و رأی با بصیرت و آگاهانه به جریان مؤمن و انقلابی، دشمن را ناکام و ناامید خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، حجت‌الاسلام‌ محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: هفتم اسفند ماه، مظهر بیداری ملت و دفاع از نظام و استقلال و عزت ملی بوده و مردم با حضور حداکثری و آگاهانه و با بصیرت خود در انتخابات، باردیگری نقشه‌های شوم دشمنان را نقش برآب می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,


امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: غفلت از دشمن را نگرانی و چالش بزرگ امروز کشور خواند و تصریح کرد: متأسفانه عده‌ای در داخل کشور از دشمن غافل شده و از سردادن شعار «مرگ بر آمریکا» امتناع می کنند و می گویند باید با اتکا به نیرو های بیگانه و نرمش و سازش با آنان مشکلات و کمبودهای درون کشور را جبران کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اصل دین را استکبار ستیزی دانست و تاکید کرد: دین مدار واقعی کسی است که در برابر یزدیان زمان مقاوم و مستحکم باشد و اجازه نفوذ دشمن به درون کشور را ندهد نه کسی که نماز بخواند و ظواهر دینی و اسلامی را رعایت کند.

حجت الاسلام‌والمسلمین نکونام با تاکید بر این که آمریکایی‌ها غیرقابل اعتماد هستند تصریح‌کرد: با توافقات هسته ای و مذاکرات طولانی همچنان شاهد هستیم که آمریکایی‌ها با صراحت و وقاحت تمام می‌گویندجمهوری اسلامی ایران را دشمن درجه اول خود می‌دانیم و تحریم‌های ضد ایرانی را لغو نخواهیم کرد.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه متأسفانه برخی‌ در داخل توطئه‌ها و دشمنی‌های آمریکایی‌ها را نادیده گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: برخی در داخل آمریکا را دوست خود می دانندکه این نشان از غفلت عمیق برخی از این خواص است.

نکونام با تاکید بر اینکه متأسفانه برخی‌ در داخل با تمام وجود تلاش می‌کنند چهره آمریکا را بزک کنند و به جامعه القاء کنندرا مشکل بزرگ امروز ما در داخل کشور دانست و افزود: این افراد می گویند دوران سردادن شعار«مرگ بر آمریکا» به پایان رسیده و دیگر وقت سرمیزمذاکره نشستن و با دشمن تعامل کردن است درحالی که این‌ها فریب و توطئه‌ای بیش نیست.

وی بزرگترین و اساسی‌ترین چالش امروز کشور و نگرانی مقام معظم رهبری، را دشمنی آمریکا و تلاش آن‌ها برای متزلزل کردن پایه‌های انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: اگر چه در درون کشور با مشکلات و کمبودها و نارسایی‌هایی همچون فقر، بیکاری، مشکلات اقتصادی مواجه هستیم اما مشکل اصلی آمریکا و نقشه های شوم آن ها است.

نکونام با بیان اینکه دشمن با تمام وجود می‌کوشد که انقلاب اسلامی را از ما بگیرد،گفت: مردم با بصیرت و هوشیاری و شناخت توطئه‌های دشمن و اعتنا و اعتماد نکردن به ظاهرسازی‌های برخی از مسئولان واداده درون کشور، نقشه شوم دشمن را نقش برآب کنید.

رییس شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان با تاکید بر ریزش ها و رویش ها از زمان انقلاب تاکنون تصریح‌کرد:  وادادگی و ریزش برخی از خواص جای تعجب ندارد؛ از ابتدای انقلاب ریزش‌ها و رویش‌های فروانی داشته‌ایم، اما مهم این است که رویش‌های انقلاب در زمینه‌های مختلف از جمله وجود نیروهای مؤمن، انقلابی، متخصص، تحصیل‌کرده، فن‌آور و کارآمد، بسیار بیشتر از ریزش‌ها بوده است.

نکونام با اشاره به تلاش برخی از واداده‌های داخلی برای حاکمیت جریان اشرافی‌گری در درون کشور تصریح کرد: باز شدن پای آمریکاها به داخل کشور به بهانه رونق اقتصادی و بهبود وضع معیشتی مردم و ورود کالاهای لوکس و مدرن به داخل و درپی آن کم‌رنگ شدن ارزش‌ها و توانمندی‌های داخلی، مصداق بارز اشرافی‌گری در درون کشور است.

نماینده ولی‌فقیه با بیان اینکه: به یقین دشمنان در مقام آسیب رساندن به این انقلاب است، تصریح کرد: پشت  لبخند دشمنان، خنجرهای زهرآگینی است که می‌خواهند به جان و قلب این انقلاب وارد کنند.

نکونام انتخابات پیش رو را عرصه‌ای دیگر برای خنثی کردن توطئه‌ها دشمنان دانست و خاطرنشان‌کرد: قطعاً ملت ایران با حضور گسترده و رأی با بصیرت و آگاهانه خود به جریان مؤمن و انقلابی، قلب و دل امام عصر(عج) و مقام معظم رهبری را همانند حضور به موقع و پرشور خودشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، خرسند و دشمن را ناکام و ناامید خواهند کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه