لاله افتخاری در گفتگو با دانا:
لیستی که مفسد اقتصادی ببندد، دلسور مردم نمی شود/ امروز مهم ترین معضل جامعه وضعیت معیشت مردم است
عضو ائتلاف بزرگ اصولگرایان تصریح کرد: اقتصاد را باید جدی گرفت و نباید مردم بگذارند مفسدان اقتصادی در خانه ملت نفوذ کنند.[
لاله افتخاری نماینده مجلس و عضو ائتلاف بزرگ اصولگرایان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به سابقه اقتصادی پشتیبانان دو لیست اصلاح طلب و صدای ملت بیان کرد: اقتصاد مهم ترین موضوع و معضل در جامعه است و مفسدین اقتصادی هیچگاه دلسوز وضعیت اقتصادی مردم نمی شود.
وی افزود: اینکه مفسدان اقتصادی بخواهند از لیستی حمایت کنند در وهله اول اقتصاد کشور و در وهله دوم وضعیت اقتصادی مردم را از بُن تخریب می کند و آن مجلس نیز توانایی مبارزه به فساد اقتصادی را ندارد.
افتخاری گفت: بهبود وضعیت اقتصادی مردم باید در مرکز توجه قرار گیرد زیرا فقر بسیاری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی را به دنبال دارد و اگر به اقتصاد مردم توجه نشود نمی توان جامعه سالمی داشت.
عضو ائتلاف بزرگ اصولگرایان تصریح کرد: اقتصاد را باید جدی گرفت و نباید مردم بگذارند مفسدان اقتصادی در خانه ملت نفوذ کنند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه