logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان :

حضور پرشکوه در انتخابات نشان از بصیرت و آگاهی ملت ایران دارد

حضور پرشکوه در انتخابات نشان از بصیرت و آگاهی ملت ایران دارد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی گفت: حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی نشانه بصیرت و اگاهی ملت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، لهراسب سلیمانی ضمن عرض تبریک به مناسبت حضور باشکوه و میلیونی مردم غیور و ولایت‌مدار ایران اسلامی در حماسه عظیم 22 بهمن، در جمع کارکنان این ناحیه گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات نشان از پایبندی ملت ایران اسلامی به تکلیف‌مداری، ولایت‌مداری و بصیرت است. مردم در انتخابات با آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) تجدید بیعت می‌کنند و ولایت‌مداری خود را به رخ جهان می‌کشانند. ماندگاری نظام در گرو پایمردی ملت اسلامی و پشتیبانی همه‌جانبه آن‌ها از انقلاب است.

سلیمانی افزود: آرای مردم، تعیین‌کننده سرنوشت کشور است، باید در زمینه حضور پرشکوه مردم و نشاط انتخاباتی در کشور تلاش کنیم. مشارکت مردم، در واقع اعتماد و اطمینان آن‌ها به نظام جمهوری اسلامی را اثبات می‌کند و در این میان دشمنان که همواره استقلال و آزادی ملت ایران را مغایر با منافع خود می‌دانند تلاش می‌کنند صحنه انتخابات را از حضور مردم تهی کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی نشانه بصیرت و آگاهی ملت است هر فردی به نوبه خود در این انتخابات اثرگذار است. اگر به اهمیت انتخابات در عرصه‌های سیاسی و بین‌المللی توجه داشته باشیم خواهیم دید که این همه هجمه و توطئه در جهت دل‌سرد کردن مردم از حضور در صندوق‌های رای تا چه اندازه برای دشمنان و مستکبران اهمیت دارد و مردم بصیر و آگاه ایران همه نقشه‌های شوم دشمن را خنثی می‌کنند، همان‌گونه که در جریان توطئه 88 با ولایت‌مداری و بصیرت موجب شدند دشمن نتواند به اهداف شوم خود دست یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, .,
,
, . ,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه