پایان فرار 17ساله متهمی در "خاش"
با تلاش ماموران پلیس آگاهی شهرستان "خاش" سیستان و بلوچستان فردی که به جرم قتل 17سال متواری بود طی عملیاتی دستگیر شد.[
سرهنگ"آذرپودینه " فرمانده انتظامی شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا در تشریح این خبر گفت: کارآگاهان پلیس اگاهی این شهرستان با توجه به وقوع یک فقره قتل در چند سال گذشته و با توجه به عدم دستگیری قاتل و مفتوح بودن پرونده ،ماموران اقدامات گسترده و بلند مدت را ادامه دادند.
, سرهنگ"آذرپودینه " فرمانده انتظامی شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا در تشریح این خبر گفت: کارآگاهان پلیس اگاهی این شهرستان با توجه به وقوع یک فقره قتل در چند سال گذشته و با توجه به عدم دستگیری قاتل و مفتوح بودن پرونده ،ماموران اقدامات گسترده و بلند مدت را ادامه دادند.,وی افزود: ماموران در نتیجه این اقدامات تخصصی، موفق به شناسایی متهم و مخفیگاه وی شدند و با هماهنگی مراجع قضایی ، وی را طی عملیاتی دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دادند.
,سرهنگ آذرپودینه خاطر نشان کرد:متهم در تحقیقات تخصصی به بزه انتسابی اعتراف و انگیزه خود را از ارتکاب قتل مشکلات قبلی مطرح کرد .
,گفتنی است ٰمتهم پس ار تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه