بازار آجیل هم دچار رکود شد
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار از کاهش ۱۵ درصدی قیمت ها در بازار در مقایسه با زمان مشابه پارسال خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، مصطفی احمدی گفت : بازار آجیل و خشکبار هم مانند دیگر بازارهای اقتصادی با رکود مواجه است و دوره پرنشاط خرید سال های گذشته به ویژه در دوره بازار شب عید دیده نمی شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: بیش از 70 قلم کالا در ترکیبات آجیل و خشکبار دیده می شود و این کالاها مشمول قیمت گذاری نیست بلکه تابع عرضه و تقاضا و میزان توزیع است .
احمدی تصریح کرد: البته قیمت ها در این بازار رهاسازی نشده است بلکه نظارت داریم و فعالان این حوزه می توانند حداکثر 10 درصد به قیمت خرید خود در برگه های رسمی اضافه کنند ولی نرخ مصوب نداریم.
وی افزود : بازرسان اتحادیه در کنار دیگر همکاران بر کیفیت و کمیت کالاهای عرضه شده نظارت دارند و بهترین پسته در حال حاضر تا 60 هزار تومان عرضه می شود البته این برای پسته های اکبری دست چین شده است و دیگر اقلام پسته قیمتهای به مراتب پایین تری دارند.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه