logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حزب موتلفه اسلامی با صدور بیانیه ای تاکید کرد؛

انتخاب دقیق و هوشمندانه حق و وظیفه مردم است/ لزوم هوشیاری در برابر خطر تشکیک در نتایج انتخابات

انتخاب دقیق و هوشمندانه حق و وظیفه مردم است/ لزوم هوشیاری در برابر خطر تشکیک در نتایج انتخابات
حزب موتلفه اسلامی با صدور بیانیه ای تاکید کرد: آفت تشکیک و شبهه افکنی در نتایج انتخابات جهت تضعیف روحیه ملی و بروز اغتشاش و ناآرامی، همانند آنچه در فتنه ۸۸ اتفاق افتاد، از دیگر خطراتی است که می بایست نسبت به بروز آن آگاه و محتاط بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز،حزب موتلفه اسلامی استان اصفهان به مناسبت انتخابات ۷ اسفند و دعوت مردم به حضور پرشور در این انتخابات بیانیه ای صادر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

متن بیانیه بدین شرح است:

,

بسمه تعالی
نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پس از سربلندی در پشت سر گذاردن سختی ها و گذار از بحران ها ، اینک در جایگاه ثبات و آرامشی قرار گرفته است که ناشی از فداکاری ها و ایثار شهدا ، جانبازان، رهبری و هدایت های پیامبرگونه امام راحل و حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ، مردم با ایمان و خداجوی و بصیر بوده است .
امروز با وجود نیل به این نقطه آرامش همچنان دشمنان این آب و خاک که در داخل و خارج به سست کردن بنیان نظام و ملت می اندیشند و مترصدند تا از فرصت های پیش روی ایران زمینه های تهدید را فراهم آورند.
اینک که پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان آزمونی مهم و سرنوشت ساز در آستانه به فرجام رسیدن است، بی شک در درجه نخست شرکت در این انتخابات به عنوان حق و وظیفه آشکار هر فرد، اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد و سپس آنچه حایز توجه و و دقت مضاعف است، انتخاب دقیق و هوشمندانه نامزد هاست. چنانچه ذکر شد دشمنان ایران از بدو پیروزی جمهوری اسلامی تا کنون همواره این کارزار را به عنوان محملی برای کینه توزی ها، غرض ورزی ها و عقده گشایی هایی تلقی می کنند که پیشتر امکان آن را مهیا نمی دیده اند. امام راحل با شناخت کامل از این عداوت های پیرامون انتخابات فرموده اند: من متواضعانه از شما می خواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نمایید و اشخاصی اسلامی متعهد غیرمنحرف از صراط مستقیم الهی در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلام و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم ندارند.
مقام معظم رهبری نیز با تاکید بر اهمیت دشمن شناسی ولزوم کاربست درایت و بصیرت در میان آحاد مردم به ویژه خواص، تاکید می نمایند آنانی که سعی می کنند در قالب ورود بعضی عناصر به خانه ملت، زمینه نفوذ دشمنان را فراهم آورند بایست نا امید و منهزم گردند: «آمریکایی ها برای تحقق این هدف به انتخابات چشم طمع دوخته اند اما ملت بزرگ و هوشیار ایران چه در انتخابات و چه در مسائل دیگر، مخالف خواستهای دشمنان عمل می کند و همچون گذشته به دهان آنها می کوبد».
در عین حال آفت تشکیک و شبهه افکنی در نتایج انتخابات، جهت تضعیف روحیه ملی و بروز اغتشاش و ناآرامی، همانند آنچه در فتنه ۸۸ اتفاق افتاد، از دیگر خطراتی است که می بایست نسبت به بروز آن آگاه و محتاط بود. به تعبیر معظم له: «برخی انگار به عادت و مرض بدی مبتلا شده اند که دائم در نزدیک انتخابات، در کوس نامطمئن بودن نتایج آرا می دمند و نعمت بزرگ انتخابات را با این حرفها خراب می کنند».
با ذکر این اوصاف، خود و ملت هوشمند و انقلابی ایران را ضمن دعوت به حضور پر شور و فراگیر در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی، به تدبر و ریز بینی در راستای موارد ذکر شده فرا می خواند . خداوند متعال انشالله حافظ دین مبین اسلام ،انقلاب اسلامی ،ملت شریف و رهبری معظم انقلاب اسلامی و میهن سربلندما خواهد بود.
حزب موتلفه اسلامی استان اصفهان/۷ اسفند ۱۳۹۴

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه