logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان خبر داد؛

اجرای طرح تعالی جمعیت در استان کردستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم

اجرای طرح تعالی جمعیت در استان کردستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان گفت: برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی در حوزه تعالی جمعیت در استان کردستان ارائه شده که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم عملیاتی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر طیب قدیمی، در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی درباره عملکرد بسیج جامعه پزشکی استان کردستان در سال ۹۴ گفت: امسال بیش از ۱۵۰ تیم پزشکی به روستا‌ها اعزام شد و بیش از ۸۰ چادر سلامت به مناسبت‌های مختلف برپا کردیم که در آن خدمات بهداشتی را به افراد آموزش دادیم، همچنین در این چادر‌ها سطح فشار خون و چربی افراد بررسی شد و آموزش‌های بیماری‌های مزمن غیر واگیردار در افراد مراجعه کننده ارائه شد.

ارائه خدمات درمانی به ۶۷۰۰ نفر در بیمارستان صحرایی مریوان
وی در ادامه افزود: یک بیمارستان صحرایی مستقل در دهه فجر برپا کردیم و به مدت سه روز به ۶۷۰۰ نفر در شهرستان مریوان خدمت ارائه دادیم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان ادامه داد: تفاوت این بیمارستان صحرایی با بیمارستان قبلی این بود که بیمارستان قبلی در یک منطقه مستقر می‌شد و فقط مردم آن منطقه خدمات دریافت می‌کردند اما در شیوه جدید، بیمارستان هر روز در یک منطقه برپا می‌شود.

قدیمی، با اشاره به اینکه پیش از برپایی بیمارستان صحرایی غربالگری بیماران انجام می‌شود و پزشکان متخصص را به آنجا منتقل می‌کنیم، تصریح کرد: به این شکل دومین روز برپایی بیمارستان صحرایی را در منطقه‌ای دیگر از شهر برپا کردیم که با این روش سطح پوشش ما بیشتر، ارباب رجوع هدفمند‌تر و بیماران خدمات ضروری‌تری را دریافت کردند.

وی ادامه داد: در آخرین بیمارستان صحرایی تعداد ۱۵نفر برای عمل‌های جراجی به بیمارستان تخصصی در شهرستان اعزام شدند و همزمان با آن یک بیمارستان تک تخصصی چشم پزشکی در بیمارستان توحید سنندج برپا شد و در آن ۲۰۰ نفر غربالگری و ۷۰ نفر مورد عمل جراحی چشم قرار گرفتند.

هدفمند کردن ارائه خدمات درمانی در نظام سلامت استان کردستان
وی در ادامه افزود: به دنبال نهادینه کردن نظام ارجاع هستیم تا بتواند ارائه خدمات نظام سلامت را هدفمند کنیم و هزینه‌های غیر ضروری را کاهش دهد تا منابعی که در نظام سلامت وجود دارد برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استفاده کنیم.

قدیمی، ادامه داد: تلاش می‌کنیم که در حوزه سلامت برنامه‌ای نوشته شود اما باید بدانیم که این موضوع مانند نوشتن نسخه نیست که یک روزه به نتیجه برسد؛ وقتی درمان‌های غیرضروری در جامعه نهادینه شود برطرف کردن آن سال‌ها طول می‌کشد ما برای مدت زمان طولانی برنامه ریزی می‌کنیم تا بتوانیم به مرور تغییر ایجاد کنیم.

به دنبال عملیاتی کردن موضوع تعالی جمعیت در استان کردستان هستیم
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان درباره موضوع تعالی جمعیت در استان کردستان خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی انجام شده همچنین ارزیابی از وضع موجود و مسائل تاثیرگذار بر تعالی جمعیت و بارداری نوشته شده است که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم عملیاتی شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
, ارائه خدمات درمانی به ۶۷۰۰ نفر در بیمارستان صحرایی مریوان,
,
,
,
,
,
,
,
,
, هدفمند کردن ارائه خدمات درمانی در نظام سلامت استان کردستان,
,
,
,
,
, به دنبال عملیاتی کردن موضوع تعالی جمعیت در استان کردستان هستیم,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه