یونتوس فینالیست شد
در مرحله نیمهنهایی جام حذفی ایتالیا یوونتوس با اینکه در دیدار رفت با 3 گل به پیروزی رسیده بود در مصاف برگشت با 3 گل تن به شکست داد اما ضربات پنالتی مجوز حضور در فینال را گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مرحله نیمهنهایی جام حذفی ایتالیا از ساعت 23 و 30 دقیقه یوونتوس و اینتر در ورزشگاه جوزپهمهآتزا در دیدار برگشت به مصاف هم رفتند که این دیدار در 90 دقیقه با نتیجه 3 بر صفر با سود شاگردان مانچو خاتمه یافت و بازی به وقت اضافه کشیده شد. در دو وقت اضافه بازی گلی در بر نداشت و در ضربات پنالتی یوونتوس با نتیجه 5 بر 3 به برتری رسید و راهی فینال شد تا آلگری با میلان تیم سابق خود برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,دیدار رفت در تورین با نتیجه 3 بر صفر به سود شاگردان آلگری خاتمه یافته بود.
,گل های دیدار برگشت را بروزوویچ 2 گل در دقیقه 17 و در دقیقه 82 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و پرسیچ در دقیقه 49 گلزنی کرد.
,یووه به دلیل دیداری حساسی که در مونیخ در دیدار برگشت لیگ قهرمانان خواهد داشت از بازیکنان اصلی از جمله پوگبا، دیبالا، کیهلینی، بوفون و حتی مانژوکیچ استفاده نکرده بود و به همین دلیل اینتر با انگیزه که چیزی برای از دست دادن نداشت یکپارچه حمله شد و در طول 90 دقیقه 3 گل خورده در تورین را جبران کرد اما در ضربات پنالتی مغلوب حریف نامدار خود شد.
,دیشب در دیگر دیدار مرحله نیمهنهایی میلان با غلبه بر الساندریا به فینال راه یافته بود.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه