اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رایزنی‌های ظریف و زیباری در تهران

رایزنی‌های ظریف و زیباری در تهران
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار همتای عراقی خود بر ضرورت ارتقاء همکاری‌ها و مناسبات فیمابین در حوزه‌های مختلف تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار امروز (چهارشنبه) با هوشیار زیباری وزیـر امور خارجه عراق که در حال دیدار از جمهوری اسلامی ایران می‌باشد، بر اهمیت روابط دو کشور همسایه و ضرورت ارتقاء همکاری‌ها و مناسبات فیمابین در حوزه‌های مختلف تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز امیدواری برای موفقیت دولت عراق در برقراری امنیت پایدار در این کشور به ویژه فراهم شدن مقدمات برگزاری انتخابات موفق با حضور همه گروه‌ها و طوایف عراقی و با مشارکت همه دیدگاه‌ها در عراق، همانگونه که در حال حاضر در این کشور شکل گرفته است، تلاش‌های دولت عراق در زمینه مبارزه قاطع با تروریسم و افراط گرایی را ستود.

همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله همکاری‌های اقتصادی و تجاری و به ویژه تلاش مشترک دو کشور درخصوص موضوعات زیست محیطی و مشکلات مربوط به ریزگردها به عنوان موضوعی حیاتی برای دو طرف و همکاری‌های کنسولی فیمابین از دیگر مباحث مطرح شده از سوی وزیر امور خارجه کشورمان بود.

هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق نیز در این دیدار روابط گسترده دو کشور در حوزه‌های مختلف را با اهمیت خواند و بر ضرورت ارتقاء همکاری‌ها به ویژه درحوزه موضوعات مربوط به محیط زیست و همچنین همکاری‌های کنسولی تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه