اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افشاگری «دبکا فایل» درباره عربستان

افشاگری «دبکا فایل» درباره عربستان
وبگاه صهیونیستی نوشت: یک مقام ارشد سعودی گفته است که مخالفان دولت سوریه به زودی به موشک‌های سطح به هوا و ضد تانک که منجر به خشم ایران و روسیه می شود، مجهز می‌گردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  وبگاه «دبکا فایل» نزدیک به محافل امنیتی اطلاعاتی رژیم اسرائیل در گزارشی مدعی شد که عربستان سعودی در تلاش برای متوقف کردن حمایت نظامی روسیه از نظام سوریه خود را برای تجهیز شبه نظامیان سوری به موشک‌های ضدتانک و ضد هواپیما آماده می‌کند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بر اساس ادعای وبگاه مذکور، «محمد بن سلمان» معاون ولی‌عهد عربستان سعودی تصمیم دارد شورشیان سوری را با موشک‌هایی که می‌توانند تانک‌های «تی- 90» جدید روسیه را که دو هفته قبل به یگان‌های زرهی ارتش سوریه پیوستند، منهدم نماید تجهیز کند.

پنجشنبه گذشته کشتی بزرگ روسی «نووُچرکاسک» آخرین سری از تانک‌های تی 90 و تعدادی پرتاب کننده موشک «MLRS» را در بندر طرتوس سوریه تخلیه کرد. گفته می‌شود دومین کشتی روسیه نیز برای تجهیز زرهی ارتش سوریه و بازسازی یگان‌های نظامی این کشور عازم منطقه است اما این امر برای ریاض در حکم طولانی شدن نامحدود و غیرقابل پذیرش اسد در قدرت است.

دبکا فایل در تحلیلی نوشت: اکثر تحلیلگران غربی و خاورمیانه بر این باورند که ریاض در زمینه تجهیز نظامی شورشیان سوری به موشک در حال بلوف زدن است و آن‌ را شگردی برای جلب نظر واشنگتن و مسکو به ریاض در عرصه سوریه و به حساب آوردن منافع عربستان در سوریه می‌دانند. ریاض در حالت ایده‌آل امیدوار است همکاری آمریکا با ایران در باره امور عراق و همکاری روسیه با ایران در امور سوریه و عراق را درهم شکند.

دبکا فایل البته در خاتمه نوشت که یک مقام بلند پایه سعودی اعلام کرده که تصمیم به تجهیز موشکی شورشیان سوری در مرحله پایانی است.

این مقام سعودی که نامی از آن به میان نیامده گفته است، مخالفان دولت سوریه احتمالا به زودی به موشک‌های سطح به هوا، مجهز می‌گردند؛ اقدامی که می‌تواند موجب خشم ایران و روسیه شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه