logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

از انتخابات خبرگان تهران تا تولیت آستان قدس/ وقتی همه امور رنگ سیاسی می گیرد

از انتخابات خبرگان تهران تا تولیت آستان قدس/ وقتی همه امور رنگ سیاسی می گیرد
روزنامه آرمان صبح امروز در خبری با پرداختن به درگذشت آیت الله واعظ طبسی، تحلیلی درباره جایگزین احتمالی ایشان در سمت تولیت آستان قدس ارائه کرد.اما نکته قابل توجه این است که این روزنامه وابسته به حزب کارگزاران و آقای هاشمی رفسنجانی در پایان مطلب خود اشاره ای به نتیجه انتخابات خبرگان رهبری در تهران کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»، روزنامه آرمان صبح امروز در خبری با پرداختن به درگذشت آیت الله واعظ طبسی، تحلیلی درباره جایگزین احتمالی ایشان در سمت تولیت آستان قدس ارائه کرد. این روزنامه با بیان گزینه های احتمالی تصدی این پست از جمله آقایان علم الهدی، رئیسی، محمدی گلپایگانی، ناطق نوری ، مهدی خاموشی ، سید محمد سعیدی، محمدی ری شهری، هاشمی شاهرودی و... افرادی که احتمال قرار گرفتن در جایگاه آیت الله واعظ طبسی را دارند، مطرح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

اما نکته قابل توجه این است که این روزنامه وابسته به حزب کارگزاران و آقای هاشمی رفسنجانی در پایان مطلب خود اشاره ای به نتیجه انتخابات خبرگان رهبری در تهران کرده است که با وجود رای نیاوردن آقایان مصباح و یزدی در انتخابات احتمال قرار گرفتن این دو نفر نیز در گزینه های تولیت آستان قدس نیز وجود دارد. جای بسی تعجب است که در تحلیل و نظر آقایان چطور همه امور رنگ و بوی سیاسی و جناحی می گیرد و نتیجه یک انتخابات برهمه مسائل اجرایی و حتی غیر سیاسی سایه می اندازد.

,

این نکته بدیهی است که آستان قدس رضوی از بزرگترین نهاد های اجرایی و اقتصادی ایران است و این تعبیر امام خمینی (ره) که می فرمایند :«آستان قدس اصلا مرکز ایران است» موید همین نکته است اما عظمت و جایگاه رفیع این نهاد آنقدر برتر و بالا از نظر اعتقادی و مذهبی می باشد که تنزل آن به بازی های سیاسی و جناحی قطعاً محلی برای اعراب ندارد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه