logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضوکمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:

قوه قضائیه به دور از نگاه سیاسی با مفسدان برخورد می کند/ همه دستگاه ها باید از دستگاه قضایی حمایت کنند

قوه قضائیه به دور از نگاه سیاسی با مفسدان برخورد می کند/ همه دستگاه ها باید از دستگاه قضایی حمایت کنند
عضوکمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قوه قضائیه نمره قبولی در برخورد با مفسدان را کسب کرده است، گفت: قوه قضائیه ثابت کرد که به دور از نگاه سیاسی و ارتباطات قدرتمندان، با مفسدان و مجرمان برخورد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل ابوترابی، عضوکمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی تهران نیوز؛ ضمن بیان اینکه عملکرد قوه قضائیه در برخورد با مفاسد اقتصادی خصوصا دانه درشت ها و یقه سفیدان خوب بوده است، گفت: قوه قضائیه نمره قبولی خود را در برخورد با مفسدان کسب کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پارلمانی تهران نیوز؛,

وی با بیان اشاره به اینکه همه دستگاه ها باید به قوه قضائیه کمک کنند تا پرونده های سنگین مانند پرونده ب.ز به نتیجه برسد، اظهار کرد: دستگاه قضایی باید به شدت با مفسدان و اخلال گران اقتصادی برخورد کند.
ابوترابی با تاکید بر اینکه باید از دستگاه قضایی حمایت لازم صورت بگیرد تا این قوه بتواند به تکالیف قانونی خود عمل کند، تصریح کرد: خوشبختانه قوه قضائیه با صدور حکم پرونده ب.ز نشان داد که با افراد اصلی اخلال گر و یقه سفیدان برخود می کند.
عضوکمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شاید برخی به دنبال نفوذ در دستگاه قضایی باشند تا بتوانند در نتیجه حکمشان تاثیر بگذارند، افزود: خوشبختانه می توان گفت که قوه قضائیه ثابت کرد که به دور از نگاه سیاسی و ارتباطات قدرتمندان، با مفسدان و مجرمان برخورد می کند و نمونه آن را در پرونده م.ه ، ب.ز و غیره مشاهده کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم دستگاه قضایی در برخود با پرونده خاوری نیز با همین قدرت و صلابت برخود کند تا افرادی اخلال گر به نتیجه کارشان پی ببرند.

,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه