logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی:

دبه 1+5 پس از اقدامات نامتناظر ایران/ هنوز در تحریم سوئیفت و هزار ال.سی به سر می بریم

دبه 1+5 پس از اقدامات نامتناظر ایران/ هنوز در تحریم سوئیفت و هزار ال.سی به سر می بریم
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: در پسا برجام آمریکایی ها و کشور های 5+1 تا این لحظه به تعهدات خودشان عمل نکرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم شهرستان های دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان به شرایط پسا برجام اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها در پسابرجام با عمل نکردن به تعهداتشان نشان دادند که هنوز غیر قابل اعتماد هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام علیرضا سلیمی، نماینده مردم شهرستان های دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار , پیام دلیجان, پیام دلیجان, به شرایط پسا برجام اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها در پسابرجام با عمل نکردن به تعهداتشان نشان دادند که هنوز غیر قابل اعتماد هستند.,
​
سلیمی اظهار کرد: در حالی که جمهوری اسلامی ایران در پسا برجام به همه ی تعهداتش عمل کرده اما طرف مقابل به تعهداتش عمل نکرده و هنوز تحریم های بانکی را بر نداشته است.
,
,


وی با اشاره به اینکه در ایران یک وفاق ملی برای به سرانجام رسیدن توفق هسته ای بود ادامه داد: باید در پسا برجام با هم با اتحاد و همدلی به دنبال تحقق تعهدات طرف مقابل باشیم.
,
,
,
 
,

نماینده مردم شهرستان های دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اقدامات ایران و 5+1 در اجرای برجام متناظر هم بود با دبه آمریکایی ها روبه رو نمی شدیم.
,
,
 
,

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید اذعان کرد علت تعلل آمریکا در انجام تعهدات این بوده که ما یک زمینه ی فرصت برای آنها ایجاد کرده ایم، این زمینه فرصت عدم اقدامات متناظر دو طرف بود.
,
,


وی ادامه داد: اعضای تیم مذاکره کننده ایران هم در مصاحبه های خود مستقیما اعلام کرده اند که غرب در اجرای تعهداتش تاخیر دارد و برخی تحریم ها علیه ایران را بر نداشته است.
,
,
,


نماینده مردم شهرستان های دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی رفع تحریم سوئیفت و هزار ال.سی را از دیگر تعهدات 5+1 عنوان کرد و گفت: متاسفانه هنوز این تعهدات هم عملیاتی نشده است.
,
,
,


وی با بیان اینکه خرید های هواپیمای ایران باید با مجوز امریکا انجام شود افزود: امریکا هنوز مجوزهای خرید هواپیمای ایران را صادر نکرده است.
,
,
,


سلیمی با اشاره به اینکه بنده با اصل مذاکرات موافق هستم بیان کرد: متاسفانه تا این حرف ها بیان می شود عده ای آدرس غلط به افکار عمومی می دهند.
,
,
,
 
,

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر تیم مذاکره کننده ایران در اجرای برجام دقت بیشتری کرده بود اینقدر طرف مقابل در اجرای تعهداتش تعلل نمی کرد.
,
,
 
,
 
,


انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه