اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اعزام آخرین گروه از دانشجویان قزوین به راهیان نور؛

اعزام ۸۰۰ دانشجوی قزوینی به راهیان نور

اعزام ۸۰۰ دانشجوی قزوینی به راهیان نور
آخرین گروه از دانشجویان استان قزوین در قالب 800 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان قزوین به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، آخرین گروه از دانشجویان قزوین به اردوی راهیان نور دانشجویی اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این سفر که در قالب ششمین کاروان از خواهران دانشجوی دانشگاه های استان انجام شد ۴۵۰ دانشجو به این سفر اعزام شدند.
این تعداد دانشجو از دانشگاه های بین المللی امام خمینی(ره)، علوم پزشکی، دانشگاه آزاد بوئین زهرا، دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشگاه ها و مراکز علمی کاربردی استان حضور داشتند.
همچنین تعداد ۳۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در قالب چهارمین و پنجمین کاروان نیز به صورت مستقل به این سفر اعزام شده بودند.
این دانشجویان با همت بسیج دانشجویی و حمایت مادی و معنوی رئیس دانشگاه آزاد قزوین به صورت تفکیک شامل ۱۶۰ دانشجوی خواهر و ۱۹۰ دانشجوی برادر از این دانشگاه می باشند که در این سفر حضور دارند.
شعار این دوره از اردوی راهیان نور «نقطه صفر بندگی» عنوان شده تا این سفر آغازگر فصلی نو و رویش دانشجویان با روح عبادت و بندگی تا اوج عبودیت باشد.
دانشجویان اعزامی به راهیان نور به مدت ۵ روز از مناطق مختلف عملیاتی در استان خوزستان از جمله طلائیه، هویزه، دهلاویه، فکه، فتح المبین، شلمچه، علقمه، کانال کمیل ومعراج شهدا بازدید خواهند کرد.
در اردوهای راهیان نور تلاش می شود دانشجویان را با شهدا انس داده تا از راه آنها دور نشوند زیرا شهدا جان گران بهای خود را برای حفظ نظام دادند از این رو آشنایی با سیره و روش و سبک زندگی شهدا همچنین تاریخچه دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان همچنین آشنائی هرچه بیشتر دانشجویان با واژه شهادت، ایثار و دفاع مقدس از جمله اهداف این اردوهای زیارتی است.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه