عضو خبرگان رهبری:
افزایش سن ازدواج و فرزندآوری برای جامعه خطرناک است
عضو خبرگان رهبری نسبت به افزایش سن ازدواج و نیز فرزند آوری زوج های جوان هشدار داد و آن را برای جامعه اسلامی خطرناک توصیف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا آیت الله حسن ممدوحی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی قم فردا با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: ما باید به تاسی از سبک زندگی اهل بیت (ع) به ویژه ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) ، ازدواج های آسان و به موقع را در سطح جامعه، ترویج دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,وی خاطرنشان کرد: امروزه، والدین دختر و پسرهای جوان باید رفتار خود را تغییر داده و این رسوم غلطی که در حال حاضر در مورد ازدواج وجود دارد را به منظور آسان کردن شروع زندگی مشترک جوانان تغییر دهند و همچنین توقعات نامناسب و نابجا را حذف کنند.
,عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین تاکید کرد: عروس و دامادها نیز باید اساس زندگی را بر مبنای تقوا و اخلاق پایه گذاری کنند نه صرفاً بر اساس شهوت و خواسته های دنیوی صرف.
,وی یادآور شد: زوجین جوان همچنین باید در زندگی خود صداقت، خوش خلقی و ایثار و گذشت را سرلوحه قرار داده و با الگو قرار دادن سیره و زندگانی نورانی امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، به زندگی خود نورانیت ببخشند تا انشاالله بتوانند به خوشبختی و سعادت واقعی دست یابند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه