اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرمانداری شهرستان فامنین:

آخرین روزهای کاری سال 94، رنگ فرهنگ گرفت

آخرین روزهای کاری سال 94، رنگ فرهنگ گرفت
امام جمعه شهرستان فامنین در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ، اظهار داشت: بحث فرهنگ از نگاه مادی و نگاه محتوایی و معنوی جداگانه مطرح شود. آیینها و سنت های با ارزش در فضای زندگی را حفظ کنیم و روی ساختارهای فرهنگی ، تخصصی کار کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای فامنین،حجت الاسلام رضا مصباح به عنوان رئیس جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان فامنین که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار داشت:از نگاه کلی گر مسئولین و به نوعی جزءنگر در بحث فرهنگ سپاسگزاریم.
بحث نگاه مادی و نگاه محتوایی و معنوی، در فعالان فرهنگی ما نباید دستخوش مسائلی شود که بخواهیم داشته های با ارزش خود را از دست بدهیم.
وی افزود: آیین ها و سنتهایی در بین مردم رایج است و از ارزشهای بالایی برخوردار است که باید حفظ شود. و شهرداری و شورای شهر می توانند در این زمینه نقش موثری داشته باشند .
حجت الاسلام مصباح تاکید کرد: باید در زمینه فرهنگ و نوع نگاه به جامعه و مردم ، روی ساختارها کار کنیم و بعضی از آداب و رسوم درست را حفظ نماییم. آسیب ها را بشناسیم و در جهت رفع آن حرکت کنیم .
وی ادامه داد: باید بتوانیم شاکله فرهنگ را تعریف کنیم تا همه درگیر مسائل فرهنگ شوند و همه دستگاهها روی تخصص خود مانور داده و در آن منظر کار کنند.
حجت الاسلام مصباح تصریح کرد: طرح عنوان فرهنگی ، یعنی در موضوعی آسیب شناسی گردد و در باره آن راهکارها مطرح شود و با دغدغه دنبال چاره اندیشی باشیم تا نتیجه مورد نظر را بگیریم.
وی با اشاره به مسائل فرهنگی هر منطقه، مطرح کرد: بعد از عنوان بندی در موضوع فرهنگ، اهم و مهم، در مرحله دوم انجام شود و الویت ها مشخص شده و دلائل اهمیت موضوع را مطرح نماییم و معضلات را هم بگوییم تا مشخص شود دستگاه درگیر به دنبال چه هدف و نتیجه ای هست.
امام جمعه فامنین در پایان گفت: الان فقر فرهنگی بسیار شدیدتر از فقر گرسنگی است و باعث نابودی فکری انسانها می شود. باید کاری کنیم که در بیرون نمود داشته باشد و مردم نتیجه این جلسات و کار دستگاهها را واقعا لمس کنند و در زندگی تاثیر مثبت داشته باشد .
انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامنین,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه