واکنش ظریف به تهدیدها پس از آزمایش موشکی سپاه /عکس‌نوشت

واکنش ظریف به تهدیدها پس از آزمایش موشکی سپاه /عکس‌نوشت
پس از تهدید غربی‌ها مبنی بر تحریم‌های مجدد ایران به دلیل آزمایش موشکی، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان نسبت به این تهدیدها واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، پس از تهدید غربی‌ها مبنی بر تحریم‌های مجدد ایران به دلیل آزمایش موشکی، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان نسبت به این تهدیدها واکنش نشان داد، قسمتی از پاسخ وی به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,


نه برجام و نه قطعنامه شورای امنیت، ایران را از کار بر روی موشک‌هایی که برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده‌اند منبع نمی‌کند. متون را بخوانید: انگلیسی ساده است، نه متون نامفهوم حقوقی.


ایران در 250 سال گذشته به هیچ کشوری حمله نکرده است. ولی وقتی صدام ما را موشک باران می‌کرد و مردم ما را برای هشت سال سرمستانه قتل عام می‌کرد، هیچ کس به کمک ما نیامد.

اگر در زمان حمله صدام به ایران دارای موشک بودیم، می‌توانست جرات این کار را از وی بگیرد و یا حداقل حملات کور وی را به مردم غیر‌نظامی کاهش دهد.

من در مقابل کسانی که ایران را به رفتار تحریک‌آمیز متهم می‌کنند، از همان جمله یک فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌کنم که گفت: ما به جز در موارد دفاعی از قدرت نظامی استفاده نخواهیم کرد.
,


نه برجام و نه قطعنامه شورای امنیت، ایران را از کار بر روی موشک‌هایی که برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده‌اند منبع نمی‌کند. متون را بخوانید: انگلیسی ساده است، نه متون نامفهوم حقوقی.

,
,
, ,
,
,
, اگر در زمان حمله صدام به ایران دارای موشک بودیم، می‌توانست جرات این کار را از وی بگیرد و یا حداقل حملات کور وی را به مردم غیر‌نظامی کاهش دهد., اگر در زمان حمله صدام به ایران دارای موشک بودیم، می‌توانست جرات این کار را از وی بگیرد و یا حداقل حملات کور وی را به مردم غیر‌نظامی کاهش دهد.,
,
, ما به جز در موارد دفاعی از قدرت نظامی استفاده نخواهیم کرد.,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه