اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

زمان ساخت دومین رآکتور انرژی هسته‌ای

زمان ساخت دومین رآکتور انرژی هسته‌ای
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس گفت: ساخت دومین رآکتور انرژی هسته‌ای در 20 فروردین در بوشهر آغاز می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، عبدالکریم جمیری امشب با حضور در جلسه شورای شهر بوشهر در ارتباط با مشکل فاضلاب بوشهر اظهار داشت: شهرهای چغاد ک و عالیشهر با این مشکل مواجه هستند و بوشهر نیز با گذشت 20سال هنوز مشکل فاضلاب آن برطرف نشده است.

نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به وضعیت فعلی اقتصاد باید در حل مشکل فاضلاب اندکی صبر و تامل داشته باشیم.

وی افزود: در دیداری که با وزیر نیرو داشته‌ایم نیز به حل مشکل فاضلاب شهرهای شهرستان بوشهر تأکید کرده‌ایم و انتظار می‌رود با ادامه رایزنی‌ها در آینده نزدیک شاهد برطرف شدن این مشکل باشیم.

این نماینده مجلس در ادامه به بررسی مطالبات اعضای شورای شهر بوشهر پرداخت و گفت: در ارتباط با موضوع جابه‌جایی ساکنان هلیله و بندرگاه در سال گذشته اعتباری 200میلیارد تومانی اختصاص یافت ولی به دلیل مشکل اقتصاد این اعتبار تامین نشد.

وی افزود: با توجه به اینکه ساخت دومین رآکتور انرژی هسته‌ای در 20 فروردین در بوشهر آغاز می‌شود در مذاکرات مستقیمی که با رئیس جمهور و معاون وی داشته و تقاضا کردیم که بودجه مورد نیاز جابجایی ساکنان هلیله و بندرگاه قبل از آغاز به‌کار نیروگاه جدید بوشهر تأمین شود.

جمیری اضافه کرد: با پیگیری‌هایی که داشتیم خواستار تخصیص اعتبار150میلیاردتومانی در بودجه سال 93 برای هلیله و بندرگاه شده‌ایم که درصورتی این خواسته عملی نشود سعی خواهیم کرد این بودجه از محل دیگر تامین شود.

این مسئول تاکید کرد: پیگیری لازم برای جذب نیروهای بومی استان به نیروگاه اتمی جدید که در بوشهر احداث می‌شود صورت خواهد گرفت تا برای رفع مشکل اشتغال جوانان استان در نیروگاه جدید شاهد جذب نیروهای بومی باشیم.

نماینده مردم شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس در ارتباط با انتقال پایگاه‌های نظامی بوشهر نیز اظهار داشت: این مسئله مربوط به شورای عالی امنیت ملی است و باید در آنها در این زمینه تصمیم گیری کنند.

وی در پاسخ به خواسته یکی از اعضای شورا مبنی بر پیگیری مصوب استخدام 50 درصد نیروی بومی در پارس جنوبی گفت: با مذاکراتی که با زنگنه وزیر نفت داشته‌ایم درخواست فراهم کردن زمینه لازم برای آموزش نیروهای مورد نیاز پارس جنوبی فراهم شود تا نیروهای متخصص مورد نیاز از استان بوشهر جذب شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه