logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس سیاست خارجی آمریکا در واکنش به سخنان اخیر وزارت خارجه آمریکا:

سخنان وزارت خارجه آمریکا برای جلب اعتماد لابی یهوداست/ترامپ افراطی ترین نامزد انتخابات آمریکاست/دولت هایی که تعهد بین المللی داده انداعتبارشان را خوشه دارنکنند

سخنان وزارت خارجه  آمریکا برای جلب اعتماد لابی یهوداست/ترامپ افراطی ترین نامزد انتخابات آمریکاست/دولت هایی که تعهد بین المللی داده انداعتبارشان را خوشه دارنکنند
کارشناس سیاست خارجی آمریکا تأکید کرد:اینگونه سخنان بیشتر مصرف داخلی برای گروه های ذی نفوذ لابی یهودی دارد تا بتواننداعتمادشان را جلب کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمن قهرمانپور کارشناس سیاست خارجی آمریکا در گفتگو اختصاصی با ناب نیوز در واکنش به صحبت های اخیرکاندیدای ریاست جمهوری آمریکا مبنی بر رد توافقات هسته ای این دولت با ایران پس از دور جدید ریاست جمهوری اظهار کرد:اینگونه سخنان بیشتر مصرف داخلی برای گروه های ذی نفوذ لابی یهودی دارد تا بتواننداعتمادشان را جلب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز ,

این کارشناس سیاست خارجی آمریکا با تأکید بر اینکه ترامپ افراطی ترین نامزد این دوره انتخابات امریکا است ؛تصریح کرد:بیان کردن اینکونه سخنان موجب شده است که دولت امریکا نیز واکنش نشان دهد لیکن چون جو ایجاد شده مربوط به انتخابات است به این دسته صحبت های نباید اعتماد داشت کاندید منتخب تا به کاخ سفید نرود و واقیعت های سیاسی انجا را درک نکند نباید اقدامات و سخنانی اینچنینی را بیان کند.

,

وی با بیان اینکه توافقات هسته ای ایران با 5+1 تنها با دولت با امریکا نیست؛ بیان کرد: این توافقات با پنج کشور عضو شورای امنیت و یک کشور که آلمان می باشد بسته شده است که البته این کشور عضو دائمی شورای امنیت نیست نیز و همانطور که می دانید توافق صورت گرفته یک لذا این توافق بین المللی است و یک توافق دو طرفه نمی باشد نیست که یک طرف خارج شود.

,

قهرمانپوربا اشاره به اینکه این توافق به تأیید شورای سازمان بین الملل رسیده و یک سند بین المللی است ؛ عنوان کرد:چنانچه هر یک از کاندیدهای منتخب ریاست جمهوری آمریکا بخواهند این توافق را نقض کنند در واقع یکی از قطعنامه های شورای امنیت را نقض کرده اند بنابراین نمی شود به حرف این کانیداها تکیه کرد.

,

این کارشناس سیاست خارجی آمریکا در پایان خاطر نشان کرد:اگر چه حضور دولت امریکا در توافقات ایران با 5+1 واضح است اما ایران با دولت آمریکا توافق دو جانبه منعقد و در حالت کلی دولت هایی که تعهد بین المللی می دهند به این تهعد باید پایبند بمانند که اعتبار بین المللی شان خدشه دار نشود و لذا در آمریکا نیز هر کس سرکار بیاید ملاحظات این چنینی نیز باید داشته باشد چرا که از جانب دولت آمریکا به عنوان نماینده این کشور است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه