به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سرویس سیاسی پایگاه خبری فرهنگ کده ، امامان جمعه تشیع و تسنن هرمزگان در خطبه های نماز جمعه این هفته ی شهرستان ها به بحث شعار سال 95 و تبیین جایگاه اقتصاد مقاومتی و راهکار های آن پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری فرهنگ کده ,
امام جمعه بندرعباس:
نفس نامگذاری سال با محوریت اقتصاد مقاومتی نشان از وجود خلأ در این زمینه است.
,
امام جمعه بندرعباس گفت: نفس نامگذاری سال با محوریت اقتصاد مقاومتی نشان از وجود خلأ در این زمینه است.
,
امام جمعه موقت جزیره هرمز:
مهمترین راه برطرف کردن مشکلات اقتصادی جامعه ، اقتصاد مقاومتی است.
,
امام جمعه موقت هرمز گفت: مهمترین راه برطرف کردن مشکلات اقتصادی جامعه اقتصاد مقاومتی است.
,
امام جمعه بندرلنگه:
تحقق شعار سال ، جدیت بیشتر مردم و مسئولان را میطلبد.
,
امام جمعه بندرلنگه گفت: تحقق شعار سال که به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده، جدیت بیشتر مردم و مسئولان را میطلبد.
,
امام جمعه اهل سنت بندر دیوان:
اقتصاد پویا و قدرتمند راه نفوذ دشمن را میبندد.
,
امام جمعه اهل سنت بندر دیوان گفت: اقتصاد پویا و قدرتمند راه نفوذ دشمن را میبندد.
,امام جمعه موقت رودان:
,امام جمعه موقت رودان با بیان اینکه نامگذاری سال توسط رهبر انقلاب جزء اوامر ارشادی نیست بلکه جزء اوامر امری است، افزود: یعنی به دولتمردان امر می شود که اقتصاد کشور را به سمت اقتصاد مقاومتی جهت دهند، اما یک عده ای خیال می کنند بهبودی اقتصاد ما با متصل شدن به آمریکا درست می شود و غالباً معتقدند اقصاد کشور باید وابسته به دوبَل استکباری باشد.
,
امام جمعه کیش:
استقلال سیاسی و فرهنگی در سایه استقلال اقتصادی امکان پذیر است/ نظام جمهوری اسلامی ایران هر گونه عملیات تروریستی را محکوم می کند.
,
امام جمعه کیش با اشاره به اهمیت استقلال اقتصادی در هر کشور ، گفت: اگر می خواهیم به استقلال سیاسی و فرهنگی برسیم باید از استقلال اقتصادی عبور کنیم.
,امام جمعه موقت سیریک:
,حل مشکلات اقتصادی کشور در گروه تلاش مسئولان در جامعه/ دلخوشی به گشایش رفع تحریم های دشمنان حلال مشکلات اقتصادی نیست.
,امام جمعه موقت شهرستان سیریک گفت: همه مسئولان کشور باید هوشیار و بیدار باشند که حل مشکلات اقتصادی کشور در گروه تلاش بی وقفه و خردمندانه همه بخش ها در جهت اقتصاد مقاومتی مرتفع می شود و رفع تحریم ها به رفع گشایش در اقتصاد کشور و معیشت مردم تنها کافی و اثر گذار نخواهد شد.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه