اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار:

مردم از کالاهای خارجی صرف‌نظر کنند/برجام یک موضوع فرعی است/مسئولان نباید با صحنه‌سازی و بوق و کرنا به شعور مردم توهین کنند

مردم از کالاهای خارجی صرف‌نظر کنند/برجام یک موضوع فرعی است/مسئولان نباید با صحنه‌سازی و بوق و کرنا به شعور مردم توهین کنند
منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار گفت: مردم از کالاهای خارجی صرف‌نظر کنند و مسئولان نیز باید دقت کنند تا کالاهای خوب و با کیفیت به دست مردم برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، ولی‌الله نانواکناری طی گفت‌و‌گویی اظهار کرد: در بحث اقتصادی باید مباحث کلان کشوری را مدنظر قرار دهیم که توجه به منافع ملی یکی از اصول آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی تصریح کرد: بر اساس منافع ملی اقتصاد مقاومتی یکی از موضوعاتی است که می‌تواند ما را به دستیابی به آن کمک کند و در این راستا باید از سرمایه، نیروی کار، توان ملی و داخلی خود استفاده کنیم.

منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار با اشاره به اینکه باید سیاست اقتصاد مقاومتی رهبری را عملیاتی کنیم، گفت: نباید تنها به دادن شعار اکتفا کنیم، متاسفانه در این بحث شعار زیاد دادیم و در میدان عمل به خوبی ورود پیدا نکردیم.

نانواکناری خاطرنشان کرد: مصرف کالاهای بیگانه در کشور افزایش یافته است و برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی مسئولان و مردم باید به این موضوع توجه کنند و باید در کنار یکدیگر باشند.

وی افزود: مردم از کالاهای خارجی صرف‌نظر کنند و مسئولان نیز باید دقت کنند تا کالاهای خوب و با کیفیت به دست مردم برسد.

نانواکناری در ادامه با بیان اینکه در این منطقه نعمت‌های خدادای به وفور یافت می‌شود، اظهار کرد: نتوانستیم از این نعمت‌های خدادادی نهایت بهره را ببریم، چه کسانی باید راهکار ارائه دهند، به‌جای اینکه محیط زیست را کارآمد کنند آن را ضعیف کرده‌اند.

وی تصریح کرد: نسل بسیاری از ماهی‌های دریای خزر در حال نابودی است و به چیزهای کوچک که هیچ سودی برای اقتصاد کشور و منطقه ندارد توجه می‌کنند.

منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار با اشاره به اینکه در مباحث اقتصادی در دریا می‌توانیم کارهای زیادی انجام دهیم، گفت: با قفس پرورش ماهی می‌توانیم در تولید و اشتغال در این منطقه موفق باشیم.

نانواکناری با بیان اینکه عمده مردم این حوزه انتخابیه ساحل‌نشین هستند، اظهار کرد: جوانان مستعد و بیکار زیادی در این دو شهرستان حضور دارند که می‌توانیم از ظرفیت آنها نهایت بهره و استفاده را در رونق اقتصادی این منطقه ببریم.

وی با تأکید بر اینکه بهترین ساحل را در کشور داریم، خاطرنشان کرد: نتوانستیم از این ساحل بهترین استفاده را بکنیم و زیرساخت‌ها برای این امر مهیا نشده است.

منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار با بیان اینکه مسئولان چون به مسئولیت خود عمل نمی‌کنند مردم به نماینده‌ها رجوع می‌کنند تا مشکلات خود را حل کنند، گفت: مسئولان نباید صحنه‌سازی کنند و با بوق و کرنا به شعور مردم توهین کنند.

نانواکناری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه فرهنگ به یک عزم ملی نیازمند است، خاطرنشان کرد: تمامی مسئولان باید در این زمینه ورود کنند و فرهنگ غنی خود را رونق بخشیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم کشور برای لباس و تغذیه فرزندان خود هزینه‌های زیادی می‌کنند اما برای تفکر آنها کمترین تلاشی نمی‌شود.

منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار در ادامه با اشاره به بحث استکبارستیزی و رابطه با آمریکا، اظهار کرد: باید در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خود را تقویت کنیم و وقتی قوی شویم کسی نمی‌تواند به ما مسلط شود.

وی افزود: وقتی کشوری قدرتمند هستیم، آمریکا چه کاری می‌تواند بکند، تحریم‌ها چه اثری می‌تواند داشته باشد.

نانواکناری با تاکید بر اینکه با کسی به دنبال جنگ نیستیم، گفت: با دیپلماسی قدرتمند و مقتدرانه نباید به زیر بار ظلم برویم و در برابر هیچ قدرتی نباید تسلیم شد و در مقابل آنها باید با یک رابطه دوستانه و برابر با موضع قدرتمند وارد شویم.

وی با اشاره به مباحث مربوط به برجام، یادآورد شد: برجام یک موضوع فرعی است، زمانی که خودمان قدرتمند باشیم دشمن نمی‌تواند ما را تحت تاثیر قرار دهید.

منتخب مردم فریدونکنار و بابلسر با بیان اینکه تاریخ ثابت کرد که دشمنان قابل اعتماد نیستند، خاطرنشان کرد: مباحث برجام به اتمام رسید اما کسی که با نگاه سلطه‌طلبانه به موضوع نگاه کند، قابل اعتماد نیست.

نانواکناری اظهار کرد: باید در داخل در تمامی ابعاد خود را تقویت کنیم تا دیگران چشم طمع به ما ندوزند.

وی همچنین با اشاره به نهضت مقاومت و راهبردهای موج نفوذ انقلاب به کشورهای همسایه، گفت: از لحاظ اندیشه کارهای خوبی در کشورهای همسایه اتفاق افتاد و مردم آرمان‌های امام را پذیرفتند، در داخل خوب عمل نکردیم.

منتخب مردم بابلسر و فریدونکنار افزود: آنچه باید به عنوان ام‌القرا از ما یاد می‌شد به‌دلیل گروکشی‌های سیاسی، رانت‌خواری‌ها، وعده‌های مسئولان و موارد دیگر نتوانستیم به جایگاه اصلی خود برسیم.

نانواکناری یادآور شد: امام راحل از لحاظ نظری الگوی بسیار خوبی را به جهان ارائه کرد اما کشور ما هنوز به آن الگوی خوب نرسیده است.

وی گفت: کشوری که ام‌القرای جهان اسلام است نباید نرخ بیکاری، رانت‌خواری، اختلاس، رشوه و غیره در آن زیاد باشد و نمی‌توانیم آن را کتمان کنیم.

منتخب مردمبابلسر و فریدونکنار خاطرنشان کرد: شهیدی که به عنوان مدافع حرم می‌آید بیشتر استقبال می‌کنند، مردم می‌فهمند و کسی نمی‌توانند آن را کتمان کند و همیشه مردم جلوتر از مسئولان حرکت کرده‌اند.

نانواکناری با اشاره به موضوع مفاسد اقتصادی، گفت: برخورد نادرست مسئولان نسبت به این موضوع اعتماد مردم به آنها را زیرسوال برده است.

وی افزود: مسئولان باید بفهمند که مردم نسبت به آنها بی‌اعتماد شدند و باید کاری کنند که اعتماد دوباره آنها را به دست آوردند.

منتخب مردم فریدونکنار و بابلسر با بیان اینکه اقتدار نظام باید حفظ شود و منافع ملی را با رهنمودهای رهبری پیگیری کنیم، گفت: باید با تمامی کجی‌ها مبارزه کرد.

نانواکناری گفت: منافع ملی و اقتدار نظام را بر منافع شخصی ترجیح می‌دهم، شما بگوئید که من با این مواضع اصولگرا هستم یا اصلاح‌طلب، من دنبال اسم نیستم.

وی در پایان گفت: سه موضوع را در دستور کار خود قرار دادیم، در کمیسیون برنامه بودجه، امنیت ملی و وزارت خارجه برنامه‌های خود را پیگیری می‌کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه