logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کارشناس فرهنگی:

تضعیف باورهای اسلامی جوانان از اهداف دشمنان است

تضعیف باورهای اسلامی جوانان از اهداف دشمنان است
کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل گفت: تضعیف باورها و اعتقادات اسلامی جوانان یک از مهم‌ترین اهداف شوم دشمنان برای نابودی ایران اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید اصغر حسینی کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل در گفت‌وگو با خبرنگار هفت چشمه با اشاره به فرمایشات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مداحان گفت: در این دیدار مقام معظم رهبری فرمودند: "دشمن تلاش می‌کند باور جوانان به «اسلام و کارآمدی نظام اسلامی» تضعیف شود و حتی تداوم حیات جمهوری اسلامی، ناممکن القا شود لذا سخنان رهبری به خوبی توطئه‌های دشمنان را بازگو کرد که مسئولین و به خصوص مسئولین فرهنگی باید در این زمینه در عمل وارد صحنه شوند و نگذراند دشمنان از این فرصت استفاده کنند."

حسینی اظهار کرد: اکنون دشمنان اسلام و انقلاب از طریق ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی به درون خانه‌ها نفوذ کرده است، با این امید که بتواند با تضعیف باورهای دینی و روحیه انقلابی آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوان و فرهیخته به اهداف از پیش تعیین‌شده خود دست پیدا کنند.

وی با بیان اینکه تضعیف باورها و اعتقادات اسلامی جوانان از اهداف شوم دشمنان برای نابودی ایران اسلامی است افزود: استکبار برای تسلط بر مردم ایران ابتدا ارزش‌های آنها را تغییر می‌دهد، دوم معیارها و ملاک‌های آن برای خوب یا بد بودن را جا به جا می‌کند و سوم واقعیت‌های حقیقی را کمرنگ و مصنوعی جلوه می‌دهد و وقتی واقعیت‌های حقیقی در منظر فرد مسلمان ایرانی تغییر کند، احساس شیعه انقلابی بودن در وی کمرنگ می‌شود و واقعیت‌های مصنوعی در ذهن او جای حقیقت را می‌گیرد که در این هنگام نقشه خود را عملی کرده است.

کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل گفت: دشمنان از هر ترفندی برای نابودی جمهوری ایران اسلامی استفاده می‌کنند و وظیفه هر یک از ما به خصوص مسئولین این است که توطئه‌های دشمنان را قبل اینکه بخواهند کارساز شوند را باید برملا کنیم تا همیشه جامعه‌ای موفق و سالم داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه