با ادامه وضعیت متشنج در جبهه؛
انهدام حومه مقرّ فرماندهی ارامنه در اراضی اشغالی / کشته شدن افسران عالی رتبه ارمنی
وزارت دفاع آذربایجان اعلام کرد: منطقه های اطراف قرارگاه فرماندهی فعال نیروهای نظامی و مسلح ارمنستان در اراضی اشغالی منهدم شده و شمار زیادی از سربازان دشمن و چند سرهنگ و افسرعالی رتبه ارمنی نیز در این درگیری ها کشته شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، وزیر دفاع آذربایجان در گزارشی به خبرگزاری آپا از تلفات سنگین وارد شده به ارتش ارمنستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وزارت دفاع در این گزارش اعلام کرده است: " منطقه های اطراف قرارگاه فرماندهی فعال نیروهای نظامی و مسلح ارمنستان در اراضی اشغالی منهدم شده و شمار زیادی از سربازان دشمن و چند سرهنگ و افسر عالی رتبه ارمنی نیز در این درگیری ها کشته شده اند " .
,قابل ذکر است، وزیر دفاع آذربایجان همچنین اذعان داشته که تصاویر ضبط شده از این عملیات علیه دشمن به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
,وی همچنین در اظهارات خود از ادامه داشتن گلو باران مناطق مسکونی و حمله به منازل شخصی شهرهای اشغالی از سوی ارتش ارامنه خبر داده است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه