logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

اسرائیل خود را در مرز لبنان زندانی می‌کند!

اسرائیل خود را در مرز لبنان زندانی می‌کند!
اسرائیل برای مقابله با حزب الله در مناطق شمالی خود دیوار احداث می کند. اسرائیل با بنای این دیوار خود را زندانی می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: اسرائیل برای مقابله با حزب الله در مناطق شمالی خود دیوار احداث می کند.

به گزارش این شبکه،نظامیان اشغالگر اسرائیلی به احداث دیوار سیمانی در نزدیکی شهر عدیسه در جنوب لبنان ادامه می دهند. تدابیر شدید امنیتی اسرائیل در این منطقه بیانگر نگرانی شهرک نشینیان شمالی این رژیم است. آیا این دیوارها می تواند خطر را از اسرائیل دور کند؟

زهر دیرانی گزارشگر این شبکه در گزارشی در این زمینه افزود: اسرائیل با بنای این دیوار خود را زندانی می کند. نظامیان اشغالگر اسرائیل مشغول احداث دیوار سیمانی حائلی در نزدیکی شهرک عدیسه در جنوب لبنان هستند. اسرائیلی ها می گویند هدف از ساخت این دیوار برای مقابله با نفوذ عناصر حزب الله به شهرک های شمال اسرائیل است. این گونه اقدامات اسرائیل بیانگر افزایش نگرانی های این رژیم از مناطق مرزی لبنان است. الکس فیشمن کارشناس اسرائیلی با اشاره به احداث این دیوار تاکید کرد اسرائیل خود را ورای این دیوار زندانی کرده و وحشت زده ورای مواضع دفاعی پنهان شده است.

 به نظر می رسد نظامیان اسرائیلی تهدیدات چهار سال پیش سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان را درباره درگیری ها در الجلیل از یاد نبرده اند. تهدیدات اخیر وی درباره حمله به تاسیسات راهبردی اسرائیل، نگرانی های این رژیم را تشدید کرده است. اسرائیلی ها به خوبی می دانند در هر گونه جنگ آینده با اسرائیل، مناطق شمالی این رژیم آوردگاه این نبرد خواهد بود، نبردی که هزینه های سنگینی برای اسرائیل به همراه خواهد داشت. شهرک نشینیان اسرائیل بیش از مقامات این رژیم به این مسئله واقف هستند که تهدیدات دبیر کل حزب الله لبنان تنها یک حرف نیست.

نظامی صهیونیست گفت: هدف ما از احداث این دیوار برای ایجاد موانع و استحاکامات دفاعی در همه نقاط الجلیل است. ما با این اقدامات می خواهیم خود را برای جنگ آینده جهت مقابله با حزب الله آماده کنیم.
شهروند صهیونیست گفت: من از اوضاع امنیتی منطقه به شدت نگرانم. ممکن است نیروهای حزب الله هر لحظه وارد خانه های ما شوند. باید اسرائیل این دیوار را کامل کند تا اندکی از نگرانی های ما کاسته شود.

شهروند صهیونیست گفت: در مکان به شدت ناامنی زندگی می کنیم. نگرانی های زیادی در مناطق مرزی داریم. تنها خوب نیست که فقط این دیوار ساخته شود بلکه باید نظامیان اسرائیلی به شدت تحرکات نیروهای حزب الله را زیر نظر داشته باشند.

گزارشگر این شبکه افزود: احداث این دیوارها نشان می دهد راهبرد اسرائیل تغییر کرده است. زمانی راهبرد اسرائیل این بود که تنها این رژیم تصمیم جنگ را در اختیار داشت و جنگ را به زمین دشمن می کشاند ولی امروز این رژیم با احداث این دیوارها تدابیر دفاعی برای حمایت از امنیت و شهرک نشینان خود اتخاذ کرده است. موشه یعلون وزیر جنگ اسرائیل پیش از این تاکید کرده بود نیروهای حزب الله نیازی به تونل ندارند چرا که ماهیت مناطق شمالی به حزب الله اجازه ورود به این مناطق را می دهد بدون این که نظامیان اسرائیلی ورود این نیروها را احساس کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه