به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کامران رضایی در گفتگو با طاق نیوز، از راهیابی «زهرا مرادی»، فیلمساز عضو انجمن سینمای جوان کرمانشاه به مدرسه ملی سینمای ایران خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز،,,
وی افزود: این فیلمساز جوان کرمانشاهی توانست با مستند «سینما اتیسم» در بین 20 نخبه راه یافته به این مدرسه ملی قرار گیرد.
,,
رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمانشاه تصریح کرد: مدرسه ملی سینما برای اولین بار20 نفر از نخبگان سینما زیر 30 سال سراسر کشور را شناسایی کرده تا به مدت دو سال زیر نظر استادان مجرب آموزش داده و سپس امکانات ساخت فیلم در قالب های مختلف را برای آنها فراهم می کند.
,,
رضایی در خصوص سابقه این فیلمساز کرمانشاهی نیز گفت: «زهرا مرادی» ورودی سال ۱۳۹۲ انجمن سینمای جوانان کرمانشاه است که پیش از این کارگردانی سه فیلم کوتاه را در کارنامه خود دارد.
,]
ارسال دیدگاه