logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

خانه‌نشینی دختربچه ۷ ساله بر اثر بیماری

خانه‌نشینی دختربچه ۷ ساله بر اثر بیماری
«نازیلا» کودک ۷ ساله‌ای است که از بدو تولد به بیماری پوستی ناشناخته‌ای مبتلا شده و اکنون خانواده‌اش توان درمانش را ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «نازیلا» کودک ۷ ساله‌ای است که از بدو تولد به بیماری پوستی ناشناخته‌ای مبتلا شده و اکنون خانواده‌اش توان درمانش را ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

به گزارش تسنیم از خرم‌آباد، مادر نازیلا می‌گوید: زمانی که بدن دختر هفت ساله‌اش، شروع به خارش و سوزش می‌کند، برای آنکه آرام بگیرد آنقدر بدن خود را به اجسام  زبر و فرش می‌مالد که خون، از جای زخم‌های روی صورت و بدنش جاری می‌شود.

,
, ,

نازیلا، کودکی هفت ساله است که به یک بیماری پوستی ناشناخته دچار شده و از بدو تولد تاکنون از این بیماری که با سوزش و خارش شدید و ایجاد زخم، جوش و تاول‌هایی بر روی پوست صورت و بدنش همراه است، رنج می‌برد.

ترک تحصیل «نازیلا» به خاطر بیماری

پدر نازیلا که در میانسالی به‌ سر می‌برد موهای سفید روی سرش چیز دیگری می‌گوید و شاید حکایت از غمی پنهان در دلش دارد، به خبرنگار تسنیم می‌گوید: از زمانیکه فرزندم نازیلا متولد شد آثار تورم و قرمزی بر روی پوست گردن و قسمت داخلی آرنج دستش دیده شد و احساس سوزش داشت که با بزرگتر شدن دخترم، به تدریج جوش‌هایی بر روی صورت، بدن و انگشتان دست و پایش ظاهر شد که احساس خارش و سوزش شدیدی را در او ایجاد می‌کرد.

,
,
, ترک تحصیل «نازیلا» به خاطر بیماری,
,
,
 
,

وی می‌افزاید: در یک سال اخیر، بیماری نازیلا وخیم‌تر شده و روز به روز، وضعیت او بدتر از گذشته می‌شود به‌ طوریکه امروز مجبور شده که درس و تحصیل را رها کند و در این سن، خانه نشین شود، چون تمام همکلاسی‌هایش از او فراری هستند و حتی با اینکه بیماری او مسری نیست، ولی همسایگان ما نیز اجازه نمی‌دهند که فرزانشان با بچه بیمار ما بازی یا ارتباط داشته باشند.

,
, ,

عواملی مثل سرما و یا گرمای هوا، غذاهای ادویه‌دار و حمام کردن، خارش و زخم‌های بدن نازیلا را تحریک و تشدید می‌کند و چون با خاراندن آن، آسیب‌های زیادی به پوست نازک و حساسش وارد می‌شود، گاه والدینش مجبورند سر و صورتش را باندپیچی کنند تا کمتر آسیب ببیند.

توان خرید دارو برای درمان دخترم را ندارم

نوری پدر نازیلا هزینه هر بار مراجعه به پزشک را برای درمان فرزندش، یک میلیون تومان اعلام می‌کند و می‌گوید: داروهایی که پزشکان تاکنون تجویز کرده‌اند، اثرگذار نبوده و آنها می‌گویند که نازیلا باید به‌طور مرتب تحت درمان باشد، اما بعد از هفت سال دیگر توانی برای خرید داروهای کمیاب و گران قیمت نازیلا نداریم و نمی‌توانیم روند درمان او را ادامه دهیم.

وی عنوان می‌کند: بعد از اینکه خارش پوست نازیلا شدت می‌گرفت با پمادهایی که برایش تجویز شده بود مقداری از خارش و درد او کمتر می‌شد اما این پمادها را نیز مدتی است که نتوانسته‌ایم در هیچ کدام از داروخانه‌های شهر پیدا کنیم و فرزندم امروز بیش از هر زمان دیگری، رنج می‌کشد.

,
,
, توان خرید دارو برای درمان دخترم را ندارم,
,
,
,
,
خانه‌نشینی دختربچه ۷ ساله بر اثر بیماری
, خانه‌نشینی دختربچه ۷ ساله بر اثر بیماری,

پدرنازیلا می‌گوید: دختر بزرگترم که 16 سال سن دارد نیز در دو سال اخیر دچار ریزش موی شدید شده و زخم‌هایی به اندازه یک سکه پول بر روی سرش ایجاد شده که درمان‌ آنها نیز بسیار دشوار و پرهزینه است و بعد از دو سال هنوز بهبود نیافته و این درد دیگری بر رنج‌های درونی ما افزوده است.

هزینه درمان دختر بیش از درآمد پدر

پدر این خانواده در ماه یک و نیم میلیون تومان درآمد دارد و هر ماه باید برای درمان فرزندانش به مراکز درمانی تهران مراجعه کند که هزینه درمان آنها بیش از دو میلیون تومان است، او بیان می‌کند: اگر توان مالی داشتیم زودتر برای درمان ریزش موی دختر بزرگترم اقدام می‌کردم و شاید تا این حد بحرانی نمی‌شد که مجبور باشیم موی سر یک دختر نوجوان 16 ساله را مانند موهای یک سرباز کوتاه کنیم.

بعد از اینکه از خانواده نوری خداحافظی کردیم، این والدین به همراه دو فرزند بیمار خود ما را تا خروج از منزلشان که در یکی از محله‌های قدیمی جنوب شهر است همراهی کردند در حالیکه نازیلا دفتر نقاشی و مشق خود را دائم به من نشان می‌داد و من او را بغضی در گلو تحسین می‌کردم و با خود شرمنده بودم که کاری جز انعکاس مشکلات آنها از دستم برنمی‌آید.

به امید روزی که همه قدردان نعمت‌ سلامتی خود باشیم و انسان‌های عزتمندی را که در گوشه‌ گوشه‌های این شهر با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته‌اند که تعداد آنها کم هم نیست را دریابیم.

,
,
, هزینه درمان دختر بیش از درآمد پدر,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه