logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار بابلسر:

تولیدکننده باید با کمترین هزینه به تولید برسد/ با رفع نیاز کشاورزان، زمینه اشتغال پایدار را فراهم کنیم

تولیدکننده باید با کمترین هزینه به تولید برسد/ با رفع نیاز کشاورزان، زمینه اشتغال پایدار را فراهم کنیم
فرماندار بابلسر خطاب به مسئولان گفت: تمام تلاش بر این باشد که کشاورز و تولیدکننده با کمترین هزینه و زحمت به تولید برسد تا با رفع نیاز کشاورزان، زمینه اشتغال پایدار و صادرات محصولات را فراهم کنیم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، سیدعلی اسد در جلسه کارگروه جهاد کشاورزی بابلسر با اشاره به سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» و با بیان اینکه یکی از ارکان و اصول اقتصاد مقاومتی کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری است، اظهار کرد: کاهش وابستگی اقتصاد نفتی و توجه به اقتصاد داخلی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر،,


وی با تاکید بر ارتقای کیفیت و افزایش بهره‌وری در کشاورزی، افزود: هر چند متولی اصلی امر کشاورزی اداره جهاد کشاورزی است اما هیچ دستگاهی به تنهایی نمی‌تواند وظایف خود را انجام دهد.

فرماندار بابلسر خاطرنشان کرد: هیچ یک از دستگاه‌های اجرایی حق ندارند روش‌هایی را پیش‌رو قرار دهند که سبب تضعیف وظایف دستگاه‌های دیگر شود.

اسد با اشاره به اینکه وظایف همه مسئولان توجه و رسیدگی به مشکلات مردم است، گفت: تمام تلاش بر این باشد که کشاورز و تولیدکننده با کمترین هزینه و زحمت به تولید برسد تا با رفع نیاز کشاورزان، زمینه اشتغال پایدار و صادرات محصولات را فراهم کنیم.

,
,
,
,
,
,

 

,

وی با بیان اینکه هدف‌ ما صادرات به بازار برون‌مرزی است، تصریح کرد: زمانی این مسئله محقق می‌شود که کیفیت و کمیت تولید بالا رود، صنایع بسته‌بندی شکل گیرد و هزینه تولید پایین بیاید.

فرماندار بابلسر با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات امور مردم در زمینه آب مصوبه جلسه امروز باشد، ادامه داد: باید طی مکاتبه‌ای با استان، به اهمیت ایجاد یک نمایندگی در سطح شهرستان برای تسهیل در حل مشکلات مردم تأکید شود.

اسد با اشاره به وجود دغدغه برای تأمین سوخت چاه‌های بدون پروانه، اظهار کرد: دغدغه‌ها و نگرانی‌های زیادی در این زمینه وجود دارد چون برای چاه‌های بدون مجوز سوخت صادر نمی‌شود و کشاورزان را با مشکل مواجه می‌کند که نیاز است مصوباتی تنظیم شود که سوخت این کشاورزان نیز تأمین شود.

وی در پایان با بیان اینکه با برنامه‌ریزی در زمینه صادرات محصولات می‌توانیم به نتایج مطلوب دست یابیم، گفت: افق دید را باید به سمت و سویی ببریم که برای کشاورز فرهنگ‌سازی شود تا کاهش هزینه، تولید را افزایش دهد.

,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه