اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دهیارهای بخش دیلمان و پیرکوه خواستار رفع مشکلات خود از سوی فرماندار سیاهکل شدند

دهیارهای بخش دیلمان و پیرکوه خواستار رفع مشکلات خود از سوی فرماندار سیاهکل شدند
دهیارهای روستاهای بخش دیلمان و پیرکوه در اولین نشست خود در سال ۹۵ در فرمانداری سیاهکل، مسائل و مشکلات روستاهای خود را در حضور فرماندار این شهرستان مطرح کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، دهیارهای روستاهای بخش دیلمان و پیرکوه در اولین نشست خود در سال ۹۵ در سالن شهید آوینی فرمانداری سیاهکل، مسائل و مشکلات روستاهای خود را در حضور فرماندار این شهرستان مطرح کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,

 

,

دهیارها مشکلاتی از جمله کمبود آب شرب، معضل دفع زباله، مشکل آنتن دهی مخابراتی و عدم پوشش شبکه های تلویزیونی در برخی از نقاط روستایی، مشکل رانش زمین در منطقه شاهیجانات از توابع دهستان پیرکوه، آسفالت، گاز رسانی روستا ها،  سرمازدگی محصولات سردرختی و زراعتی، عدم پوشش مناسب بیمه محصولات کشاورزی، مشکل لایروبی استخرها، مشکلات تأمین آب کشاورزی، عدم راه دسترسی مناسب بین مزارع،  عدم برخورداری از طرح هادی در برخی از روستا ها و … را مطرح وخواستار دستور رسیدگی و حل مشکلات موجود از سوی فرماندار شهرستان سیاهکل شدند.

,

 

,

رضا اسلامی فرماندار شهرستان سیاهکل ضمن تبریک سال جدید، از همکاری تمامی دهیارهای منطقه در امر برگزاری انتخابات باشکوه هفتم اسفند ۹۴ قدردانی و تشکر کرد.

,

 

,

وی با اشاره نامگذار امسال به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» توسط مقام معظم رهبری؛ از روستاها به عنوان مولد یاد نمود و گفت: از دهیاران به عنوان مدیران ارشد روستاها می خواهم تا در جهت عمران و آبادانی روستا و توجه و پیگیری مشکلات روستائیان در تولید بیشتر محصولات کشاورزی و دامی گام بردارند.

,

 

,

فرماندار سیاهکل ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی های پیش بینی شده مسائل و مشکلاتی را که دهیاران در ارتباط با حوزه کاری خود مطرح کرده اند بررسی و در حد امکان برطرف خواهد شد.

,

 

,

به گزارش خبرنگار درسیاهکل، در ابتدای این نشست حسین یکتا بخشدار بخش دیلمان و پیرکوه گزارشی از وضعیت منطقه، به خصوص بخش کشاورزی و عمرانی ارائه کرد.

, درسیاهکل,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه