اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آزمون ورودی حوزه های علمیه قزوین برگزارشد

آزمون ورودی حوزه های علمیه قزوین برگزارشد
آزمون ورودی حوزه های علمیه سال تحصیلی ۹۵-۹۶ امروز در قزوین و همزمان در ۴۹ مرکز امتحانی در سراسر کشور برگزارشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین، آزمون ورودی حوزه‌های علمیه قزوین در پنج مقطع تحصیلی با حضور بیش از ۴۰۰ نفر داوطلب در شبستان امیرالمومنین(ع) مسجدالنبی(ص) برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

حجت الاسلام علی عباسی مدیر حوزه علمیه قزوین در حاشیه این مراسم با اشاره به وظایف طلاب، اظهار کرد: طلاب حوزه علمیه باید دین را به خوبی شناخته و آن را در جامعه به درستی تبلیغ و تبیین کنند.

,

وی در ادامه بیان کرد: طلاب باید به اصل اجرای دین توجه کافی داشته باشند و در استمرا آن تلاش کنند.

,

عباسی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه شیعه کانون تربیت نخبگان هستند، عنوان کرد: طلبه امروز رهبر دینی و پشتوانه فکری فردای جامعه است که رسالت پاسداری از معارف اسلامی و انتشار آن را بر دوش دارند.

,

 مدیر حوزه علمیه قزوین یادآور شد: برای سال تحصیلی جدید حوزه علمیه استان قزوین، ۱۳۰ طلبه جدید در ۴ مدرسه التفاتیه، امام صادق(ع)، شیخ‌الاسلام، سفیران هدایت و شهید مصطفی خمینی (ره) تاکستان پذیرش خواهند شد.

,

نتایج این آزمون ۱۸ اردیبهشت ماه از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت آموزش حوزه‌های علمیه کشور به نشانی www.howzeh.org اعلام می‌شود و افرادی که در آزمون ورودی حد نصاب امتیاز لازم را کسب کنند، پس از موفقیت در مصاحبه شفاهی، تحقیقات محلی و گذراندن دوره اختبار و تثبیت، در مدارس علمیه قزوین مشغول به تحصیل خواهند شد.

, www.howzeh.org,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه