اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تشدید جنگ فوتبالی عربستان و عراق

تشدید جنگ فوتبالی عربستان و عراق
فدراسیون فوتبال عراق در بیانیه‌ای تاکید کرد که ایران را به عنوان میزبان نهایی بازی‌های خود در انتخابی جام جهانی 2018 روسیه انتخاب کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛جنگ فوتبالی عراق و عربستان بیشتر و بیشتر شده است. عراقی‌ها هم‌چنان اصرار دارند که بازی‌های تیم ملی این کشور در ایران برگزار شود اما سعودی‌ها بار دیگر تاکید کردند که به هیچ وجه در خاک ایران به میدان نخواهند رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایسنا، فدراسیون فوتبال عراق در بیانیه‌ای تاکید کرد که ایران را به عنوان میزبان نهایی بازی‌های خود در انتخابی جام جهانی 2018 روسیه انتخاب کرده است. عبدالخالق مسعود، رئیس فدراسیون فوتبال عراق در این باره گفت: طبیعی است که فدراسیون فوتبال عراق به دنبال منافع شخصی خود باشد. ما ایران را انتخاب کرده‌ایم چرا هواداران ما به راحتی وارد ایران می شوند و می‌توانند از تیم محبوب خود حمایت کنند و البته باید این نکته را هم گفت که پیش از این که ایران را انتخاب کنیم با دو کشور لبنان و اردن مذاکراتی داشتیم اما آنها اعلام کردند که نمی‌توانند از تیم ما میزبانی کنند و به همین خاطر هم چاره‌ای نداشتیم تا ایران را انتخاب کنیم.

,

با وجود این که عراق اصرار دارد که بازی‌های این کشور در انتخابی جام جهانی در ایران برگزار شود، اما فدراسیون فوتبال عربستان بار دیگر تاکید کرد که به هیچ وجه در ایران به میدان نخواهد رفت.

,

عدنان المعیبد، سخنگوی فدراسیون فوتبال عربستان گفت: در هیچ حالتی در ایران به میدان نمی‌رویم و هیچ کس نمی تواند ما را وادار به بازی کردن در ایران کند. هر چه بر ما فشار آورند و هر جریمه و مجازاتی را در نظر گیرند باز هم در ایران بازی نخواهیم کرد.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه