logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرمانده گروه 405 عملیات روانی نیروی زمینی ارتش:

امروز پشتوانه دیپلماسی کشورها قدرت نظامی است/ اسلام هراسی، پروژه بزرگ غرب علیه مسلمانان است

امروز پشتوانه دیپلماسی کشورها قدرت نظامی است/ اسلام هراسی، پروژه بزرگ غرب علیه مسلمانان است
امروز پشتوانه دیپلماسی کشورها قدرت نظامی بوده و اقتدار هر کشور علاوه بر وجهه اقتصادی، سیاسی و …که می تواند جایگاه آن کشور را به دشمنان نشان دهد داشتن توان نظامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ فرمانده گروه ۴۰۵ عملیات روانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در حاشیه  مراسم رژه یگان‌ های مسلح استان البرز به خبرنگار ما گفت: امروز سالروز حماسه آفرینان قهرمان ارتش است که به دستور امام (ره) در سال ۵۸ درحالیکه همه دشمنان داخلی و خارجی انحلال ارتش را هدف گرفته بودند برای خنثی کردن این توطئه ۲۹ فروردین به عنوان روز ارتش نامگذاری شده و هر ساله ارتش با ساز و برگ خود رژه برگزار کرده و ملت پشتیبانی خود را از نیروهای مسلح به ویژه ارتش نشان دهند و یک ارتش انقلابی، اسلامی و مردمی از آن زمان تا کنون مدافع سرسخت انقلاب و اهداف آن شد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴,

امیر سرتیپ دوم مظفر میرزابیگی افزود: امروز پشتوانه دیپلماسی کشورها قدرت نظامی بوده و اقتدار هر کشور علاوه بر وجهه اقتصادی، سیاسی و …که می تواند جایگاه آن کشور را به دشمنان نشان دهد داشتن توان نظامی است و اگر چه گفتمان و مذاکرات جای خود را دارد اما بدون شک نمی توان از ارائه قدرت های ایران به سادگی گذشت و این مهم می تواند به دشمنان بفهماند نمی توانند کوچکترین چشمداشتی به خاک ما داشته باشند.

,

وی اظهار داشت: دشمنان در هراسند که اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی در بین ملت های مسمان جهان اشاعه یافته و هدف نخست آنها ایجاد تفرقه در میان مسلمانان و اسلام هراسی خواهد بود و شاهدیم که در زمان های مختلف احزاب سر بر آورده و می توان این را به عنوان یک تهدید در منطقه و جهان معرفی کرد. 

,

فرمانده گروه ۴۰۵ عملیات روانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران درخاتمه تصریح کرد: خوشبختانه با ندابیر مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت، مردم و قوای مسلح تا به امروز دشمن به اهداف خود نرسیده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه