محسن علی اکبری: برای فیلمسازی درباره دفاع و مقاومت نیازمند مصوبات و حمایت دولت هستیم

محسن علی اکبری: برای فیلمسازی درباره دفاع و مقاومت نیازمند مصوبات و حمایت دولت هستیم
محسن علی اکبری تهیه کننده سینما و تلویزیون با اشاره به ضرورت بسترسازی برای ساخت فیلم های مقاومت و دفاع محور در سینمای ایران که به عنوان مضمون اصلی جشنواره فیلم مدافعان حرم مورد توجه است، گفت: با توجه به خواسته های مقام معظم رهبری از هنرمندان و تاکیدات ایشان بر توجه بیشتر به آثار ارزشی، لازم است مصوبه ای وجود داشته باشد که کار را برای هنرمندان در حوزه دفاع مقدس و مقاومت ساده تر کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم، محسن علی اکبری تهیه کننده باسابقه سینما و تلویزیون درباره خروجی کیفی جشنواره های موضوعی افزود: جشنواره فیلم مدافعان حرم به موضوع بسیار مهمی می پردازد و قطعا در نوع نگاه فیلمسازان و سینمای ما می تواند تاثیر مثبتی بگذارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به این که آیا جشنواره فیلم مدافعان حرم باید تمرکز خود را معطوف به عامه مردم یا هنرمندان کند بیان کرد: به نظر من اگر هدف برگزاری، جشنواره ای مردمی است باید مردم نسبت به این موضوع مهم دغدغه مند شوند.

,

علی اکبری که سابقه تهیه فیلم های ارزشی زیادی را در کارنامه کاری خود دارد، درباره علت خلاء موضوع مقاومت های جدید منطقه در سینمای ایران توضیح داد: به نظر من سیاست مشخصی از سوی مدیران ارشد فرهنگی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به این موضوع اتخاذ نشده است. همچنین مشخص شدن بودجه خاصی از سوی مجلس شورای اسلامی برای پرداختن به موضوع مدافعان حرم و جریان های مقاومت جدید و اتفاقات اخیر منطقه می تواند هنرمندان را برای بهره گیری از این سوژه ها کمک و تسهیلات لازم را برای آن ها ایجاد کند.

,

وی همچنین ادامه داد: هنرمندان ایرانی دوست دارند درباره انقلاب و دفاع مقدس فیلم بسازند و حرف بزنند اما امکاناتشان محدود هست. برای مثال اگر اکنون بخواهیم درباره آزادسازی خرمشهر فیلم بسازیم کارمان خیلی سخت است و سازمان های سینمایی شاید از پس تامین هزینه های این اثر برنیاید بنابراین با توجه به خواسته های مقام معظم رهبری از هنرمندان و تاکیداتشان بر توجه بیشتر به آثار ارزشی، لازم است مصوبه ای وجود داشته باشد که کار را برای هنرمندان در حوزه دفاع مقدس و مقاومت ساده تر کند. به ویژه برای پرداختن به ماجراهای یمن، سوریه و عراق که این بار نه فقط از سوی آمریکا بلکه به واسطه دشمنان جدید و دست نشانده های آن هدایت می شود.

,

نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم به همت خبرگزاری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی ۵ خرداد ماه سال جاری در دو بخش مستند و نماهنگ برگزار می‌شود. فیلمسازان تا ۳۱ فروردین‌ماه فرصت دارند آثار خود را با مراجعه به سایت www.modafeanfilmfest.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه