اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان:

مراسم معنوی اعتکاف در مساجد ماهنشان برگزار می شود/اجرای طرح «قرآن در زلال اعتکاف» در مساجد ماهنشان

مراسم معنوی اعتکاف در مساجد ماهنشان برگزار می شود/اجرای طرح «قرآن در زلال اعتکاف» در مساجد ماهنشان
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان گفت: مراسم معنوی اعتکاف در مساجد شهرستان ماهنشان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «حجت الاسلام حسین خسروی» امروز در گفت و گو با خبرنگار شمیم ماهنشان اظهارکرد: یکى از سنت‏هاى حسنه و مستحبات سلامى که پس از پیروزى انقلاب اسلامى احیاء شد، سنت مبارک اعتکاف است، این سنت، در طول تاریخ اسلام و ادیان آسمانى طرفداران و عاملانى داشته و در بلاد اسلامى به طور عموم و شهرهاى شیعه و مراکز حوزوى به طور خاص مورد توجه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شمیم ماهنشان,

وی افزود: مراسم معنوی اعتکاف همه ساله در بسیاری  از شهرهاى شیعه،خاطره حضور پر نور نیایشگران و معتکفان ‏«ایام البیض‏» ماه رجب  را در سینه دارد.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان گفت: از آنجا که اشتغال انسان به کار و زندگى و مسؤولیت‏هاى اجتماعى، گاهى موجب غفلت مى‏شود و توجه به کار، گاه از توجه به هدف باز میدارد و سبب مى ‏شود وظیفه بزرگ یاد خدا و توجه به خود سازى و مبدا و منتهاى هستى فراموش شود با شرکت در مراسم معنوی اعتکاف می توانیم غبار غفلت از ازرشهای معنوی بزداییم و چند روز با خدای خود خلوت کنیم.
حجت الاسلام خسروی اظهارکرد:  مراسم معنوی اعتکاف در ایام  البیض یعنی روزهای سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم رجب در مساجد جامع ماهنشان ویژه خواهران، مسجد باب الحوائج ماهنشان ویژه برادران و مساجد ۱۴ معصوم(ع) شهرک کالسیمن دندی و مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهرک فردوس دندی، مسجد حضرت امام هادی (ع) روستای علم کندی، برگزار می‌شود.

,
,

وی با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی ماهنشان برنامه های متنوعی را در مراسمات اعتکاف پیش بینی کرده است، افزود: از جمله این برنامه ها می توان به برگزاری مسابقه کتاب خوانی بین معتکفین  توزیع بسته های فرهنگی، جزوات انتشاراتی و کتاب های مختلف دینی تبلیغی برگزاری طرح قرآن در زلال اعتکاف، برگزاری برنامه های مخصوص اعمال ام داوود، برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز وفات قهرمان کربلا حضرت زینب کبری(س) در بین معتکفین اشاره کرد.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان با اشاره به اینکه سخنرانان و مبلغه های متعددی در این ایام به مساجد اعزام خواهند شد، گفت: مبلغ های اعزامی از سوی تبلیغات اسلامی علاوه بر بیان احکام شرعی و پاسخگویی به سوالات معتکفین به مبحث اقتصاد مقاومتی نیز خواهند پرداخت.
حجت الاسلام خسروی اضافه کرد: سخنرانی در مورد اشاعه فرهنگ اعتکاف و تاثیر والای آن در خود سازی جوانان و دوری از گناه یکی از اهداف مبلغان اعزامی است.

,
,

انتهای پیام /

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه